Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Jabra Evolve2 Headsets

Jabra Evolve2

Jabra har gentænkt de topsælgende Evolve-produkter – der bruges af over 30 million fagpersoner på verdensplan – for at skabe en krystalklar lydoplevelse på alle hybride lokaliteter. Med fantastiske fokus-boostende funktioner som opgraderet støjreduktion, forbedrede mikrofoner til åbne kontormiljøer og den banebrydende nye Jabra Air Comfort-teknologi hjælper de ultrafleksible Evolve2-headsets dine teams med at samarbejde og koncentrere sig i forrygende komfort, uanset hvor de vælger at arbejde.

Hæv niveauet med Evolve2

Jabra Evolve2 65 Flex

Jabra Evolve2 65 Flex
Unikt, foldbart design med premium-lyd og klassens bedste Active Noise Cancellation.

Jabra Evolve2 55

Jabra Evolve2 55
Det professionelle headset, som er klar på alt det, din hybride arbejdsdag byder på.

Jabra Evolve2 50

Jabra Evolve2 50
Professionelt headset, kablet og klar med det samme.

Jabra Evolve2 Buds

Jabra Evolve2 Buds
Lyd professionel – med blot et greb i lommen. Små, 100 % trådløse earbuds, udvilket til hybridarbejde.

Jabra Evolve2 30

Jabra Evolve2 30
Designet til maksimal produktivitet. Let, bærbart, pålideligt og komfortabelt.

Jabra Evolve2 40

Jabra Evolve2 40
Designet til at sikre koncentrationen. Exceptionel lyd og imponerende støj-dæmpning.

Jabra Evolve2 65

Jabra Evolve2 65
Designet til at sikre din bevægelsesfrihed. Overlegen trådløs lyd, så du kan arbejde alle steder.

Jabra Evolve2 75

Jabra Evolve2 75
Professionelt headset til hybridarbejde. Krystalklare opkald, fremragende lyd og komfort hele dagen. 

Jabra Evolve2 85

Jabra Evolve2 85
Designet til at optimere dit fokus. Det bedste headset, for koncentration og samarbejde.


Jabra Evolve2 65 Flex

Morgenmøde kl. 09 derhjemme. Hurtige møder fra den lokale café. Præsentation om eftermiddagen. Med sit unikke foldbare design er Evolve2 65 Flex det mest bærbare professionelle headset. Det har premium-lyd, klassens bedste Hybrid ANC* og revolutionerende Jabra Air Comfort teknologi, som opgraderer din hybride arbejdsdag. Det betyder, at du kan folde dig ud og være fokuseret, uanset hvor dagen fører dig hen.


Jabra Evolve2 65 Flex
Jabra Evolve2 55

Jabra Evolve2 55

Arbejdsopkald fra hjemmekontoret. Playlister der motiverer, inden du skal præsentere. Meditative baggrundslyde, når det er tid til at fokusere. Med premium-lyd til både opkald og musik – og komfort, der føles som en drøm, er Evolve2 50 udviklet til at følge dig og din hybride arbejdsdag.Jabra Evolve2 50

Arbejdsopkald fra hjemmekontoret . Playlister der motiverer, inden du skal præsentere. Meditative baggrundslyde, når det er tid til at fokusere. Med premium-lyd til både opkald og musik og den bedste komfort i sin prisklasse er Evolve2 55 udviklet til at følge dig og din hybride arbejdsdag.Jabra Evolve2 50

Jabra Evolve2 Buds

Pitching fra køkkenet. Opkald fra caféen. Tilpasning af statusmøderne omkring den daglige hundeluftning. Med den rigtige teknologi kan du arbejde, uanset hvor dagen fører dig hen.

Den avanceret Bluetooth Multipoint-forbindelse giver dig fantastisk opkaldskvalitet på farten, og de mange certificeringer gør det nemmere at bruge mødeapps. Evolve2 Buds er 100 % trådløse, små earbuds – udviklet til hybridarbejde.

Jabra Evolve2 30

Jabra Evolve2 30

Holder din produktivitet i top og sikrer dig samtidig let, bærbar og pålidelig komfort.

To indbyggede mikrofoner leverer fremragende opkaldskvalitet, mens højttalerne på 28 mm sikrer knivskarp lyd. UC-certificeret kvalitet sikrer samspil med alle førende UC-platforme, og den stålforstærkede hovedbøjle og justeringsskyder giver dig maksimal holdbarhed og fleksibilitet. 

Hukommelsesskum i ørepuderne og et ergonomisk design leverer effektiv støjdæmpning, så du kan tage arbejdsroen med dig overalt.

Jabra Evolve2 30


Jabra Evolve2 40

Designet til at skærpe din koncentration. Imponerende opkaldskvalitet med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der leverer lydkvalitet i særklasse, og ørepuder af blødt hukommelsesskum, der sikrer uovertruffen komfort dagen lang.

Mere effektiv støjreduktion overalt. Evolve2 40, som er udstyret med ovale ørepuder med hukommelsesskum og en banebrydende vinklet konstruktion, byder på 48 % mere effektiv støjreduktion, uanset hvor du befinder dig, og det er noget, der virkelig kan mærkes.


Jabra Evolve2 40


Jabra Evolve2 65

Er designet til at sikre din fleksibilitet. Fremragende opkaldskvalitet med utrolig lang batterilevetid, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der leverer lydkvalitet i særklasse, og ørepuder af blødt hukommelsesskum, der sikrer uovertruffen komfort dagen lang.

Støjisolering som aldrig før. Evolve2 65, som er udstyret med ovale ørepuder med hukommelsesskum og en banebrydende vinklet konstruktion, byder på 48 % mere effektiv støjreduktion, uanset hvor du arbejder, og det er noget, der virkelig kan mærkes.

Jabra Evolve2 75

Jabra Evolve2 75

Professionelt headset til hybridarbejde. Krystalklare opkald, fremragende lyd, komfort hele dagen og avanceret, aktiv støjdæmpning.

Udviklet specifikt til hybridarbejde, så du kan holde forbindelsen og være produktiv, uanset hvor du er. Det banebrydende dual-foam-teknologi*, de otte nøje placerede mikrofoner og Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ giver dig fremragende lydkvalitet – selv i meget støjende omgivelser. 

Det betyder, at du får større fleksibilitet og kan præstere bedre, uanset hvor du arbejder. Ørepudernes unikke design giver mindre tryk og bedre ventilation. Derfor er de behagelige at have på hele dagen, og lyden er krystalklar. Uanset hvor du er.Jabra Evolve2 85


Jabra Evolve2 85

Er designet til at holde dig fokuseret. Imponerende støjisolering, fremragende opkaldskvalitet, brancheførende batterilevetid, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der giver en lydoplevelse du aldrig før har hørt. Det er den nye standard.

Problemfri kommunikation overalt. Evolve2 85 er udstyret med ti mikrofoner og et forbedret digitalt chipset, der er tre gange så kraftigt som før, så baggrundsstøjen under samtaler reduceres med hele 97 %. Du kan med andre ord være sikker på altid at blive hørt, uanset om du er på kontoret eller på farten, og uanset hvad der foregår omkring dig.

Jabra Evolve2 85

1Kantar/TNS Knowledge Worker Study, 2018; Gensler US Workplace Survey, 2019.