Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Microsoft CSP - Azure

Microsoft Azure

Adgang til en komplet infrastruktur

Med Azure leverer Microsoft en komplet infrastruktur til at løse både udviklingsopgaver og drift i skyen. 

Med afsæt i et globalt netværk af datacentre udvikler, administrerer og implementerer du alle dine cloud-aktiviteter i et sikkert og innovativt miljø. Det er en rejse med et uendeligt antal destinationer, men også med mange spørgsmål.

Hvordan forudser du dit ressourceforbrug i en skalerbar løsning? Hvordan sikrer du, at juraen er på plads? Og hvad sker der, hvis Microsoft ændrer på standarderne? 

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Ateas Cloud Portal-eksperter og licensspecialister kan give svar på, når I skal have fuldt udbytte af jeres investering
i Azure.


Microsoft Cloud Solution Portal
Dine softwareabonnementer. Én platform. Ét forbrugsoverblik.

Vil du se hele udvalget af vores Microsoft Software licenser? Så klik på knappen nedenfor og find
lige nøjagtig det software, du mangler. 

Atea Cloud Service provider        

Microsoft Azure er en cloud løsning, som giver kunderne mulighed for at benytte Microsofts kraftige og sikre datacenter til eget behov. På den måde kan I reducere jeres omkostninger, samtidig med at I øger jeres IT-sikkerhed.

Gennem Microsoft Azure får I adgang til en række forskellige on-demand tjenester, som alle har Microsofts datacenter som vært. På den måde kan I skalere jeres løsninger efter behov. Det hele foregår via skyen, så I skal ikke investere en masse penge i hardware. I vil have adgang til alle Microsofts produkter via internettet.

Hvad er Microsoft Azure?

Microsoft Azure er en samling af cloudtjenester, der stiller en række services og platforme til rådighed. Gennem Microsoft Azure kan jeres virksomhed nemt skabe jeres egne applikationer. Det er let at oprette udviklings-, test- og driftmiljøer. Hvis dette skulle gøres uden Microsoft Azure, så ville det være dyrt i serveromkostninger og generel computerkraft. I får det i stedet til en god Microsoft Azure pris.

En af de helt store fordele med Microsoft Azure er, at det understøtter alle operativsystemer og sprog som Windows, SQL Server, C#, Linux og Java. I kan derfor bruge Microsoft Azure som et supplement til jeres nuværende IT-løsninger. Uanset om det er i det lokale miljø, i hybridmiljøer, i multicloudmiljøer eller på grænseenheder, kan du oprette sikre, fremtidssikre cloudløsninger på Azure.

På Microsoft Azure platformen får I adgang til mere end 200 produkter, som I har adgang til gennem cloud. Det betyder, at I får adgang til en række cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe jer med at bringe jeres nye løsninger til live, uden I behøver bruge mange ressourcer på det. I kan holde jeres omkostninger nede, da I let kan op- og nedskalere efter behov. 

Øget sikkerhed

Microsoft Azure opfylder alle internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Det er din sikkerhed og garanti for, at Microsoft Azure overholder strenge sikkerhedskontroller og internationale forpligtelser. Med Azure får I adgang til øget computerkraft, uden at I skal gå på kompromis med sikkerheden.

Med Microsoft vil I få bedre sikkerhed, end I selv ville kunne sikre. Microsoft går langt for at sikre din virksomheds sikkerhed, og derfor har tjenesten også en indbygget sikkerhedskontrol, der gør det nemt at identificere og reagere på eventuelle trusler og angreb.

I får adgang til Azure Active Directory, hvor I finder åben kildekode med identitets- og adgangsstyring. På den måde kan I kombinere jeres sikkerhed med Microsoft. På den måde skal I ikke vælge mellem Azure eller jeres eget system. I stedet bygger I øget sikkerhed ovenpå jeres nuværende løsning. 

Få en Microsoft Azure partner

I får også adgang til en Microsoft Azure partner, så I altid ville kunne få hjælp, hvis I oplever problemer. På den måde får I det bedste fra to verdener. Vi giver support til jeres Azure løsning, så I kan bekymre jer om jeres eget software. På den måde ved I, hvem I skal kontakte, hvis I har spørgsmål, eller har brug for anden hjælp.

Vi kan også hjælpe med at designe og udvikle massivt skalérbare og robuste Cloud-applikationer. Dette spænder fra web-applikationer, web services til messaging-baserede integrationsprojekter.