Spring til indhold
Agilitet, uhindret medarbejderproduktivitet, simpel administration og fordelagtig økonomi. Gør dit netværk til virksomhedens stærke rygrad!

Hvad blev der af det simple netværk?

 

Det, der begyndte som et revolutionerende løfte om en enkel, trådløs og værdiskabende kommunikationsnerve til alle virksomheder uden store up-front investeringer, er for længst skudt i sænk af hverdagens stigende performancekrav.

I dag skal netværket i din virksomhed virke på pc, tablet og smartphone - og dine gæster skal også komme på, uden at det udgør en sikkerhedsrisiko. Desuden arbejder dine medarbejdere mobilt og skal have adgang til applikationer og softwareopdateringer via netværket uden afbrydelser.

Derfor har it-afdelingerne i selv store virksomheder svært ved at optimere deres netværksløsning ved egen hjælp - uden at skulle bruge uoverskuelige ressourcer.

 

Men tænk nu, hvis …

 

Hos Atea er vi specialister i at få dit netværk til at bidrage positivt til bundlinjen – den menneskelige og finansielle. Vi omsætter den sidste nye netværksteknologi, så den bidrager til effektivisering, simplificering og bedre performance i din virksomhed.

Altsammen fordi vi ved, at virksomhedens kerneydelser - og kunder - er direkte afhængige af et ukompliceret, stærkt og fremtidssikret netværk.

 

Det simple netværk er tilbage!

 

Netværket er grundlaget for at vi kan lykkes. Hver dag! ​

I Atea har vi over 18 års erfaring med at hjælpe vores kunder – store som små og private som offentlige – med at skræddersy netværksløsninger, der giver værdi for din virksomhed. Ingen behov er ens – det er vi eksperter i at forstå!.

Aruba ClearPass – robust netværkssikkerhed med indbygget overblik

 

Udfordringerne for din netværkssikkerhed vokser i takt med din virksomhed. Det er en naturlov. Flere medarbejdere og enheder på netværket kræver robuste sikkerhedskontroller og netværkspolitikker. Læg dertil den øgede kompleksitet fra IoT-enheder, remote work og hjemmearbejde.​

Men antallet af enheder, der forbinder til dit netværk, er ikke den eneste grund til bekymring. Dine medarbejdere opretter forbindelse til WiFi-netværk overalt, hvor de går, og de downloader apps og data af både arbejdsmæssige- og personlige årsager. Derfor er dit forretningsnetværk lige nu under pres.

​​Heldigvis findes der en løsning, der automatiserer din netværkssikkerhed. Med Aruba ClearPass kan du sikkert onboarde ligeså mange nye medarbejdere og enheder til dit netværk, som du ønsker – uden at gå på kompromis med sikkerhed eller håndhævelse af politikker og compliance. ​

 

Fremtidens netværk kræver teknologi og et hold af eksperter


Fremtidens netværk kræver både den rigtige teknologi og det kræver et team af eksperter. Vores team er ikke kun dygtige; de er blandt markedets bedst certificerede eksperter og vi samarbejder med Aruba for at tilbyde dig den bedste rådgivning, implementering og drift - Vi med dig gennem hele forløbet. 

Se eller gense vores webinar om hvordan du kan optimere og sikre din WAN infrastruktur med SASE

Hør vores partners bud på deres SASE-løsning

 

Kunne du tænke dig at lære mere om SASE - Secure Access Service Edge - og hvad det betyder for dig og din hverdag?

I denne række af webinarer har vi inviteret en række partnere i studiet og bedt dem forklare, hvad SASE betyder for dem og hvordan de kan hjælpe Ateas kunder med at komme i mål.

Oplev Cisco, Citrix og Palo Alto præsentere deres SASE-løsninger og de komponenter, der indgår i deres løsninger.

 

 

 

 

 

Hvordan kan vi hjælpe dig med et nyt, forbedret netværk​?

 

Vi har typisk 3 områder, der sikrer dig value-for-money. Enten som samlet proces eller som enkeltstående element. Det kommer an på jeres forventninger og investeringsparathed.

 

gratis analyse

 

Analyse af jeres netværksdesign og komponenter

software defined eller traditionelt netværk

 

Dialog og guide om Software Defined eller traditionel netværk​

drift, vedligehold og udvikling

 

Drift, vedligehold og udvikling​. Alt-i-én med Atea Network-as-a-service​

Software Defined eller traditionel netværksinfrastruktur​

 

Software defined network

 

Hos Atea har vi erfaring med begge former for netværksinfrastruktur. Men vi ser efterhånden en del fordele ved at gå software-defined vejen.​

​Software Defined Network giver nemlig mulighed for en ensartet brugeroplevelse overalt, identificering af udfordringer gennem indsigt i bruger- og applikationsadfærd samt at kunne give enhver bruger, device eller applikation netværksadgang på ganske få minutter.​

​Du får altså et netværk, der lynhurtigt kan tilpasses kravene fra din forretning – uden at gå på kompromis med sikkerhed. Så kan I fokusere på jeres  kunder - og jeres bundlinje.​

 

Network-as-a-Service

 

Koncentrer dig om dine kunder, så tager vi os af dit netværk!

Med network as-a-service varetager vi drift, vedligehold og udvikling af jeres virksomheds netværksinfrastruktur. Ateas fleksible modul og pas-as-you-go-koncept giver dig fordelene og overblikket. Resten tager vi os af – og du er i trykke hænder. Du får Danmarks støreste team af netværksspecialister bag dig og en fast netværkskponsulent, der kender din infrastukrtur og dine behov. ​

Du får med Atea Network-as-a-service:​

  • Beredskabsaftale – fejlfinding og fejlsøgning​
  • Overvågningsaftale – overvågning af alle enheder 24/7​
  • Driftsaftale – der indeholder proaktive serviceydelser​
  • Driftsaftale med hardware – proaktive serviceydelser inkl. leasing af netværkskomponenter.

 

Det giver dig et netværk der virker - hver dag.

 

 

Network as a service

 

 

Atea Service Portal

Din indgang til igangværende sager og data om dine enheder.