Spring til indhold
Tilbage til It-løsninger og services

Fremtiden er kompleks - vælg et ukompliceret netværk​

Agilitet, uhindret medarbejderproduktivitet, simpel administration og fordelagtig økonomi. Gør dit netværk til virksomhedens stærke rygrad!

Hvad blev der af det simple netværk?

 

Det, der begyndte som et revolutionerende løfte om en enkel, trådløs og værdiskabende kommunikationsnerve til alle virksomheder uden store up-front investeringer, er for længst skudt i sænk af hverdagens stigende performancekrav.

I dag skal netværket i din virksomhed virke på pc, tablet og smartphone - og dine gæster skal også komme på, uden at det udgør en sikkerhedsrisiko. Desuden arbejder dine medarbejdere mobilt og skal have adgang til applikationer og softwareopdateringer via netværket uden afbrydelser.

Derfor har it-afdelingerne i selv store virksomheder svært ved at optimere deres netværksløsning ved egen hjælp - uden at skulle bruge uoverskuelige ressourcer.

 

Men tænk nu, hvis …

 

Hos Atea er vi specialister i at få dit netværk til at bidrage positivt til bundlinjen – den menneskelige og finansielle. Vi omsætter den sidste nye netværksteknologi, så den bidrager til effektivisering, simplificering og bedre performance i din virksomhed.

Altsammen fordi vi ved, at virksomhedens kerneydelser - og kunder - er direkte afhængige af et ukompliceret, stærkt og fremtidssikret netværk.

 

Det simple netværk er tilbage!

 

 

Netværket er grundlaget for at vi kan lykkes. Hver dag! ​

I Atea har vi over 18 års erfaring med at hjælpe vores kunder – store som små og private som offentlige – med at skræddersy netværksløsninger, der giver værdi for din virksomhed. Ingen behov er ens – det er vi eksperter i at forstå!.

Se eller gense vores webinar om hvordan du kan optimere og sikre din WAN infrastruktur med SASE

Hør vores partners bud på deres SASE-løsning

 

Kunne du tænke dig at lære mere om SASE - Secure Access Service Edge - og hvad det betyder for dig og din hverdag?

I denne række af webinarer har vi inviteret en række partnere i studiet og bedt dem forklare, hvad SASE betyder for dem og hvordan de kan hjælpe Ateas kunder med at komme i mål.

Oplev Cisco, Citrix og Palo Alto præsentere deres SASE-løsninger og de komponenter, der indgår i deres løsninger.

 

 

Hvordan kan vi hjælpe dig med et nyt, forbedret netværk​?

 

Vi har typisk 3 områder, der sikrer dig value-for-money. Enten som samlet proces eller som enkeltstående element. Det kommer an på jeres forventninger og investeringsparathed.

 

gratis analyse

 

Analyse af jeres netværksdesign og komponenter

software defined eller traditionelt netværk

 

Dialog og guide om Software Defined eller traditionel netværk​

drift, vedligehold og udvikling

 

Drift, vedligehold og udvikling​. Alt-i-én med Atea Network-as-a-service​

Software Defined eller traditionel netværksinfrastruktur​

 

Software defined network

 

Hos Atea har vi erfaring med begge former for netværksinfrastruktur. Men vi ser efterhånden en del fordele ved at gå software-defined vejen.​

​Software Defined Network giver nemlig mulighed for en ensartet brugeroplevelse overalt, identificering af udfordringer gennem indsigt i bruger- og applikationsadfærd samt at kunne give enhver bruger, device eller applikation netværksadgang på ganske få minutter.​

​Du får altså et netværk, der lynhurtigt kan tilpasses kravene fra din forretning – uden at gå på kompromis med sikkerhed. Så kan I fokusere på jeres  kunder - og jeres bundlinje.​

 

Network-as-a-Service

 

Koncentrer dig om dine kunder, så tager vi os af dit netværk!

Med network as-a-service varetager vi drift, vedligehold og udvikling af jeres virksomheds netværksinfrastruktur. Ateas fleksible modul og pas-as-you-go-koncept giver dig fordelene og overblikket. Resten tager vi os af – og du er i trykke hænder. Du får Danmarks støreste team af netværksspecialister bag dig og en fast netværkskponsulent, der kender din infrastukrtur og dine behov. ​

Du får med Atea Network-as-a-service:​

  • Beredskabsaftale – fejlfinding og fejlsøgning​
  • Overvågningsaftale – overvågning af alle enheder 24/7​
  • Driftsaftale – der indeholder proaktive serviceydelser​
  • Driftsaftale med hardware – proaktive serviceydelser inkl. leasing af netværkskomponenter.

 

Det giver dig et netværk der virker - hver dag.

 

Atea Service Portal

Din indgang til igangværende sager og data om dine enheder.

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer