Spring til indhold
1.532 ubeskyttede mailadresser - hvad er det værd?

Jeres brugte it-udstyr kan indeholde lidt af hvert. Derfor er det vigtigt for både compliance, bæredygtighed og bundlinje, at alting havner i de rigtige hænder. Og de rigtige affaldscontainere.

Velkommen til Atea Return.

Sådan skaber Atea Return værdi for dig

Er du IT Manager?

Der er sikkert nogle, der vil give mere for jeres brugte it-udstyr.

Men er det prisen værd? Jeres brugte it-udstyr kan reducere virksomhedens CO2-aftryk med op til 43 procent. Er det ikke værd at tage med? Jeres brugte it-udstyr kan være meget værd i de rigtige hænder. Og endnu mere i de forkerte. Alting har en pris. Også prisen. Som IT-ansvarlig vil du have mest muligt for jeres udtjente it-udstyr. Derfor kan det også være fristende at give håndslag på det, der ved første øjekast virker som det højeste bud. Men husk, at alting har en pris. Også prisen.

 

Er du Compliance Manager?

Jeres brugte it-udstyr kan være meget værd i de rigtige hænder. Og endnu mere i de forkerte.

It-affald kan være en formue værd. Især hvis det ender de forkerte steder, og indholdet ikke er blevet slettet korrekt.

 

Er du CSR Manager?

Jeres brugte it-udstyr kan reducere virksomhedens CO2-aftryk med op til 43 procent. Er det ikke værd at tage med?

Få ISO-certificeret dokumentation for, at jeres udtjente it-udstyr bliver genbrugt, genanvendt eller bortskaffet på den mest miljørigtige måde. Og at indholdet aldrig ender de forkerte steder

 

Er du økonomiansvarlig?

Alting har en pris. Også prisen.

Atea Return handler om compliance, bæredygtighed og et minimum af besvær. Og du kan sikkert godt få afhentet jeres udtjente it udstyr til en lavere pris. Eller finde nogen, der vil sælge det til en højere. Spørgsmålet er bare, om det er prisen værd?

 

Vores eget klimamål er lige så enkelt, som det er ambitiøst.