Spring til indhold
En ny Atea software-service til uddannelsesinstitutioner.

Få adgang til SPSS Statistics med Ateas ACSS-CAM licenser.

 

Med Ateas ACSS-CAM aftale tilbyder vi CVU baserede Campus licenser til uddannelsesinstitutioner, der ønsker at skalere deres brug af SPSS Statistics til undervisnings- og læringsformål.

SPSS Statistics indeholder en række avancerede funktioner, herunder ad hoc-analyse, hypotesetestning og rapportering. Det gør det nemmere at administrere data, udvælge og udføre analyser samt at dele resultater mellem interessenter.

Atea Campus Statistical Services er en Atea Software Service, som bl.a. inkluderer førnævnte IBM SPSS Statistics Software. Via licenskøb hos Atea får du eksklusivt adgang til et samarbejde med Statestikakademin i Sverige, som tilbyder forskellige services som nyheder, spørgsmål om statistiske funktioner, tips & tricks samt kurser i SPSS.

 

Bliv klogere på SPSS – OnDemand webinar​

Bliv en mester i statistik og datahåndtering med vores unikke OnDemand webinar-serie. Uanset dit formål med SPSS, er visse færdigheder essentielle – fra program management til effektiv data management. Derfor er webinarerne tilrettelagt, så du tilegner dig basisfærdigheder samtidig med, at du bliver i stand til at præsentere data gennem indsigtsfulde tabeller og grafer. Denne serie består af fire detaljerede sessioner, hver især dedikeret til et unikt aspekt af statistisk analyse. Webinarerne er udarbejdet i samarbejde med det svenske statistik akademi – Statistikakademin. Webinarene er på engelsk.

Del 1 – Choice of Method

Vores rejse begynder med en grundlæggende introduktion til valg af den korrekte statistiske metode baseret på forskellige scenarier. Dette første webinar dækker essentielle grundbegreber som variabelnavne, statistiske hypoteser, samt alfa- og p-værdier. Det lægger fundamentet for de efterfølgende sessioner, og sikrer, at du er godt forberedt på at navigere i SPSS' komplekse verden.


Del 3 - Chi Square

Det tredje webinar fokuserer på krydstabulering og Pearsons Chi Square metode, suppleret med Cramers V for en dybere indsigt. Igen bygger vi videre på det første webinar for at sikre en solid forståelsesramme. Vi vil bruge SPSS og et sæt eksempeldata til at vise, hvordan disse metoder anvendes og fortolkes i praksis.​

Del 2 – Correlation

I det andet webinar dykker vi ned i de to mest udbredte korrelationsmetoder: Pearsons og Spearmans korrelationer. Fortsættende fra det første webinar, vil vi anvende SPSS til at demonstrere anvendelsen og fortolkningen af disse metoder gennem to eksempeldata. Dette vil styrke din forståelse for, hvordan og hvornår du skal anvende disse specifikke metoder.


Del 4 –
Compare two Means

I seriens sidste del, vil vi fokusere på sammenligning af midler ved hjælp af Students t-test, Mann-Whitney og Wilcoxon tests. Dette webinar binder alle de tidligere lærte koncepter sammen og anvender dem i praksis med SPSS og to eksempeldata, så du får en dyb forståelse for, hvordan du bruger disse metoder og fortolker resultaterne.​

Det får du med ACSS

 

Adgang til et modulbaseret og omfattende Statistik program, der indeholder datahåndtering og værktøjer til grafisk fremstilling af resultater m.m.

 

Support fra Atea

- F.eks. hjælp til download og installation af SW packages

 

Udvidet service i form af vores samarbejde med Statistikakademin.

Adgang til Blogs, tips & tricks,
Mulighed for at stille spørgsmål om statistik
Tilkøb af kurser i IBM SPSS Statistics.

Aftalen indeholder mulighed for følgende licenser:

SPSS STAT BASE CAMPUS EDITION

SPSS STATISTICS STANDARD CAMPUS EDITION

SPSS STATISTICS PREMIUM CAMPUS EDITION

SPSS AMOS CAMPUS VALUE EDITION

 

 

Med ACSS-CAM får I udover licenser:

 

Support fra en dedikeret ressource i Atea via 1st & 2nd level support omkring download af software, licensering og installation.

Fordel af Ateas samarbejde med Statistik Akademin, som vil levere gratis webinarer i IBM SPSS Statistics samt tips og tricks til brugen af SPSS.

Derudover tilbyder Statistik Akademin også kurser og konsultationer mod betaling.

 

Inspiration til uddannelsesinstitutionerne

(English) Blogpost:Together with Statistik Akademiet, we make statistics easy and accessible.

Statistikakademin is the Nordic region's leading company in statistical software training. In this blog you’ll get access to key initiatives.

Læs mere

IBM-teknologi med fremsynet værdiskabelse