Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Samsung SMART Entrance Counter

Skab tryghed for dine kunder og brugere
I en tid hvor samfundet gerne skulle tilbage til det normale aktivitetsniveau, er det vitalt, at der skabes tryghed for alle - både medarbejdere og brugere.

SMART Entrance Counter sikrer, at de forsamlingsniveauer, som du sætter for dit område, overholdes, og at der hele tiden er styr på antallet af besøgende. Når du når max antallet for besøgende, vises dette tydeligt på skærmen, hvilket skaber et naturligt og sikkert besøgs-flow.

Med SMART Entrance Counter får du en præcis og pålidelig løsning, der overtager opgaven med at holde styr på antallet af besøgende. Dermed kan dine medarbejdere fokusere på deres normale kerneopgaver, samtidigt med at du slipper for udgifter til vagter eller ekstrapersonale. Løsningen sikrer tryghed 24/7 og signalerer tydeligt, at området overholder de gældende restriktioner til glæde for brugere og medarbejdere.

Samsung SMART Entrance Counter

Facts om produktet

 • 49”- 24/7 skærm på designstander
 • Stærk computer sikrer stabil drift
 • Op til 4 sensorer kan registrere de mindste bevægelser
 • Special-software overvåger sensorer og registrerer alle besøg
 • Mulighed for farvel-skærm sikrer, at dine besøgende kommer godt videre med et ”tak for besøget”

39.895,-

1.202,-/måned

Vi hjælper dig hurtigt i gang med en komplet løsning

 • Vores dygtige teknikere samler, monterer og konfigurerer SMART Entrance Counter og hjælper med den optimale placering.
 • Konfigurationsmulighederne er mange, og SMART Entrance Counter kan håndtere op til 4 indgange eller udgange. Enheden kan også konfigureres til at håndtere 2 passager, hvor der tælles for både ind- og udgående brugere.
 • Medarbejderne kan let opdatere eller ændre i konfigurationen direkte på stander, via et simpelt knapsystem. Herved sikres, at evt. ønskede ændringer hurtigt kan gennemføres uden brug af anden software eller PC.
 • Vi hjælper gerne med integration til dit eksisterende signage system, så content fra dette vises, når antallet af besøgende ikke er tæt på max. Integration og konfiguration op mod eksisterende løsning sker på medgået tid og kræver, at nuværende signage software kan integreres.
 • Med standardløsningen er der mulighed for at skifte mellem et fast antal signage-sider med budskaber til dine brugere, som vises, når max antal besøgende ikke er nået. Dette opsættes let på standeren via den intuitive menu.
 • Har du flere SMART Entrance Counter-enheder kan disse opsættes til trådløst at ”snakke sammen”, så de sammen overvåger området. Der ved kan der tælles på endnu flere ind og udgange.

Skab tryghed og få dine besøgende tilbage

Tjener sig selv hurtigt hjem
Skab høj tryghed, til en lav pris. Lad dine medarbejdere fokusere på kerneopgaverne og undgå udgifter til dyre vagtløsninger med SMART Entrance Counter.

Mange konfigurationsmuligheder
Via den intuitive menu vælger du hurtigt den mest optimale konfiguration til lige netop dit område.Samtidigt ændrer du let antalsværdier, der giver dig det mest optimale setup.

Meget hurtig hardware og software
Ved den rigtige placering og konfiguration er du sikret stabil og korrekt datahåndtering - også over lange åbningstider. Skulle du opleve tællefejl – fx pga. leg i indgang eller anden bevidst påvirkning - ændres data på få sekunder via knapper bag på standeren.

Flot design
Løsningen indgår designmæssigt let i de fleste områder og fremstår både via størrelse og grafisk design pålidelig, tillidsvækkende og myndig.

Samsung SMART Entrance Counter
Samsung SMART Entrance Counter

Mange indgange og udgange?
Har du flere SMART Entrance Counter-enheder kan disse opsættes til at tælle sammen. Har du fx indgange og udgange flere steder, kan enhederne sammentælle og sikre at max antal ikke overstiges for området. Denne funktion kræver, at enhedernes eget trådløse netværk kan nå hinanden. Der kan vælges mellem flere kanaler, så evt. konflikter kan undgås og optimal kommunikation kan opnås.

Fremtidssikret
Løsningen er sikret på flere måder; selve tælle-softwaren samt firmware opdateres løbende og nye muligheder tilbydes. Samtidigt er standeren klar til signage-opgaver, som løses når max antal ikke er nået. Så når der er plads i området, reklameres der ud fra dine ønsker. Er du tættere på max antal, informeres kunderne om tællefunktionen.  Et tydeligt STOP visualiseres, når max antal er nået.

Tryghed for dine kunder og medarbejdere
SMART Entrance Counter sikrer genbesøg fra dine brugere og kunder - tryghed kan og skal ikke prissættes.


Samsung SMART Entrance Counter pris


Samsung SMART Entrance Counter


Cookie Settings