Tilbage til It-løsninger og services
esport gaming skole uddannelse Gaming

Gaming og eSport-udstyr til uddannelser, klubber og foreninger

Nu kan skoler, klubber og foreninger anskaffe det bedste gaming og eSport-udstyr på markedet helt uden at binde store beløb i ny hardware. Desuden tager vi os af drift og service på udstyret.

Lad det være sagt med det samme: Gaming er andet og mere end bare underholdning. Gaming kan udvikle mange af de kompetencer, som vil blive mere og mere efterspurgte i det 21. århundrede. Samtidig sker kompetenceudviklingen på en platform, der naturligt fastholder og motiverer børn og unge.

Kompetencer tilegnet via gaming er dog langt fra forbeholdt børn og unge, men kan i bred udstrækning også bruges i erhvervslivet til at højne eksempelvis kommunikation, samarbejde og problemløsning på arbejdspladsen.

Vi tilbyder individualiserede pakkeløsninger, der udover den nødvendige hardware, også indeholder service, kompetenceløft og konsulentbistand i samarbejde med vores partnere.

 

Gaming-pakker klar til brug

Sammensæt din egen pakke bestående af en gaming-computer og gaming-skærm sammen med en valgfri gaming-tilbehørspakke afhængigt af dit behov:

Pakkerne indeholder som minimum en gaming-mus og -måtte, gaming-tastatur og gaming-headset fra førende producenter som Logitech, Sennheiser og Razer m.fl.

 

 

esport gamer pakker

Overskuelig økonomi, full service og driftsikkerhed

 

Som skole, klub eller forening kan du nu få fingrene i det bedste gaming-udstyr på markedet - helt uden at binde store beløb i ny hardware og uden besvær med drift og service på udstyret.

 

Med en Gaming as a Service aftale får du

  • Fuld on-site service på udstyret i hele aftalens løbetid
  • Leje af udstyr i 24 eller 36 måneder
  • Driftsikkerhed med all risk-forsikring

 

 

Fem fordele ved Gaming as a Service

#1 Vi sørger for, at din institution har funktionsdygtigt udstyr i hele aftalens løbetid.

#2 Ingen uforudsete omkostninger på hardware.

#3 Fast månedlig ydelse i hele lejeperioden.

#4 Miljørigtig løsning. Vi sørger for, at udstyret bliver genbrugt efter returnering.

#5 Få nyt gaming-udstyr hvert andet eller tredje år. Vi sørger for, at I altid har tidssvarende udstyr til rådighed.

Uddannelse i eSport og gaming

 

eSport instruktør - grundlæggende

Som eSport-instruktør lærer du at undervise i eSport på en professionel og værdiskabende måde. Du får bl.a. konkrete værktøjer til implementering af eSport i undervisningen.

 

 

 

 

eSport instruktør - videregående

Forståelse for strategiske komponenter i et MOBA-spil og FPS-spil. Desuden bliver du skarp på den analytiske tilgang til spil og spilundervisning herunder evaluering af klasseledelse af eSport.

 

Game-based Learning

Her lærer du om spilbaseret læring, dvs. hvordan vi lærer gennem spil som et måltilpasset, virtuelt læringsrum. Alle spil består af en række opgaver og udfordringer, som vi skal løse med den viden og de kompetencer, vi tilegner os i løbet af kurset.

 

Gamification

På dette kursus kan du lære mere om den tilgang til gamification som 'Skolen i Spil' repræsenterer - herunder hvordan du gør almindelige aktiviteter, som fx en skoletime eller oprydning, mere spil-lignende og dermed sjovere og mere indbydende. 

 

Bliv klogere på eSport og gaming

 

Hvordan har eSport udviklet sig de seneste år?

 

 

 

Hvorfor bruger Forsvaret gaming til?

 

 

 

Hvorfor er gaming interessant for IT-Universitet?

 

 

 

Hvordan bruges gaming i Gladsaxe Kommune?

 

 

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer