Tilbage til It-løsninger og services

Internet of Things

Træf intelligente beslutninger baseret på data fra Internet of Things.

Tag digitalisering til det næste niveau

Digitalisering handler om at bruge teknologien til at forny, forenkle og forbedre.

Det handler om at tilbyde nye og bedre tjenester, som er enkle at bruge, effektive og pålidelige.

Vi skal turde udfordre status quo og med de muligheder, som Internet of Things giver os, kan vi alle sammen tilbyde vores medarbejdere og kunder nye og bedre tjenester.

Ved at udnytte mulighederne i den digitale transformation og i Internet of Things danner vi grobund for øget værdiskabelse, innovation og produktivitet i både dansk erhvervsliv såvel som i den offentlige sektor.

 

Tænk data - eksisterende som fremtidigt - sammen

Vi samler data fra enheder, som ikke har været på internettet før. Det, kombineret med eksisterende data og adfærd, kan udløse potentialet for nye forretningsmuligheder og potentiale for at optimere processer.

 

Tænk data - eksisterende som fremtidigt - sammen

 

Sådan kommer du i gang

step 1

Step 1

Inspirationsmøde

step 2

Step 2

Workshop

 

 

step 3

Step 3

Proof of value og implementering

Smart City – overbefolkning eller overskud?

 

smart city

Det er ikke kun klimaændringerne, der lægger pres på samfundet. I 2025 vil 60 procent af verdens befolkning - omkring 4,7 milliarder mennesker - bo i byer.

Befolkningstilvæksten vil lægge et massivt pres på byerne og de omkringliggende samfund. Allerede i dag oplever vi, hvordan den demografiske forskydning og urbaniseringen betyder, at efterspørgslen på kommunale ydelser såsom ældrepleje og forbedret infrastruktur i byerne stiger voldsomt.

Ved at inkorporere nøgleord som teknologi, samarbejde og borgerinddragelse bygger vi IoT-applikationer, der fremtidssikrer vores samfund og forbedrer livskvaliteten.

 

Smart building - mørtel og mursten tilsat data

Vores boliger og kontordomiciler er ikke længere stationære og tomme skaller, der kun skaber værdi, når vi opholder os i dem. I dag kan teknologien i stedet skabe hjem og arbejdspladser, der taler sammen, og som derfor løbende gør dem til bedre steder at bo, opholde sig og arbejde.

Med sensorer forbedrer og effektiviserer vi både din hverdag og dit arbejdsliv – fra intelligente parkeringspladser til lys- og luftkvaliteten ved dit skrivebord – derhjemme og på arbejdspladsen.

Løsningerne vil være afgørende for at skabe rentabilitet i ejendomsbranchen. Ikke alene gennem lavere bygge- og driftsomkostninger, men også fordi fremtidige lejere vælger lokaler, der er en del af teknologisk udvikling.

 

 

smart building med iot

Industri 4.0 - forløs potentialet med indsigt

 

 

industri 4.0

Vi er i den fjerde industrielle revolution. Det betyder, at du nu - for første gang i verdenshistorien - har mulighed for at skabe et faktabaseret beslutningsgrundlag med input fra hele IoT-værdikæden – fra sensorer, infrastruktur, platform og analyse.

Den fjerde industrielle revolution er mere betydningsfuld og mere omfattende end noget andet, vi tidligere har oplevet. Vi står over for en teknologisk udvikling i de kommende år, der med automatisering, robotter og digitalisering vil ændre industrien, som vi kender den i dag

De forbundne og sammenkoblede IoT-enheder, giver nye muligheder for både at udvikle produkter og tjenester samt for at forbedre eksisterende løsninger.

I en verden af uanede muligheder er Atea dit faste pejlemærke. Vi oversætter data til værdifuld viden, der sætter dit vækstpotentiale, dit produkt og dermed kunden i centrum.

 

Udvalgte løsninger

Det intelligente glas

Én løsning, en verden af muligheder: Blænd ruderne i mødelokalet og brug glasset som skærm, eller vis produktfilm tilpasset kundens køn og alder.

Det intelligente glas

 

Robotics Process Automation (RPA)

Med robotteknologi kan du automatisere manuelle og repetitive arbejdsprocesser ved at sætte en softwarerobot til at løse opgaverne for dig.

Robotic Process Automation

 

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer