Tilbage til It-løsninger og services

Kurser og uddannelse

Boost din performance og dine kompetencer med et kursus.

En af landets største kursusudbydere

Med mere end 12.000 kursister igennem hvert år er Atea Education blandt en af Danmarks største og mest seriøse udbydere af kurser og uddannelse. Vi samarbejder med de dygtigste og mest professionelle samarbejdspartnere på markedet og kan derfor garantere dig den bedste uddannelse af dine medarbejdere.

Et kursus til ethvert behov

Vi tilbyder de mest aktuelle kurser, skræddersyede forløb, e-learning, kursusadministration, test og certificering. Derudover håndterer vi også gerne dine Microsoft Software Assurance vouchers (SA-vouchers).

Når en medarbejder ønsker kompetenceudvikling eller kursus behøver I blot at henvende jer til os, så sørger Atea for at finde det rigtige kursus, til den bedste pris og det tidspunkt der passer for jer. Dvs. din medarbejder kan bruge tiden på det normale arbejde, imens Atea bruger tiden på at finde det ønskede kursus for jer.

 

Som totalleverandør er det én af vores fornemmeste opgaver at sikre, at kunden gennemgår en professionel og udbytterig uddannelse, og derved opnår de færdigheder, der giver kunderne mest mulig værdi af deres investering.

 

Hos os får du hele pakken

For nogle af vores kunder fungerer vi som den forlængede kursusarm i alle dele af kursusprocessen, hvad enten det drejer sig om den store Office365 implementering, hvor der skal undervises fra de tunge it-konsulenter og hele vejen igennem systemet til slutbrugeren og et nyt Office-produkt.

I forbindelse med dit kursusforløb, har du mulighed for at tage din certificering hos én af vores samarbejdspartnere på enten Sjælland eller Jylland. For at booke tid til test, skal du ringe: +45 3078 0786 eller skrive til os på info@ateaeducation.dk, så vender vi tilbage til dig med mere information om din test.

Atea Education skaber det fundament, der gør, at du kan levere din bedste performance - en værdifuld investering for alle. For at kunne udfylde denne rolle 100 % tilfredsstillende, tilsigter vi altid at have overblik over markedet med udgangspunkt i dine specifikke behov.

 

Kurser med afholdelsesgaranti

Vi ved hvor surt det er at have glædet sig til et kursus, som så aflyses fordi der ikke er nok tilmeldte – derfor opdaterer vi løbende vores oversigt over kurser med afholdelsesgaranti på ateaeducation.dk, så du her kan finde et kursus, som du kan regne med bliver afholdt på det ønskede tidspunkt og sted.

Gratis kursus: Har du Microsoft Software Assurance vouchers liggende i skuffen?

SA vouchers kan bruges til uddannelse inden for bl.a. Windows 10 eller Office 365 samt bl.a. Windows Server, Exchange Server, SQL og PowerShell (MOC-kurser).

 

Skræddersyede kurser

En del af vores kunder efterspørger individuelle løsninger, som imødekommer deres specifikke udfordringer. Vores konsulenter kommer gerne ud til din virksomhed og afholder et særligt tilrettelagt forløb, så dine medarbejdere bliver klædt på til aktuelle udfordringer i deres hverdag uden at bruge tid på kurser, som ikke har relevans for lige netop deres opgaveløsning.

 

Kursus-oversigt

 

Mest populære kurser

Der er ingen tvivl om at Azure, Office 365 og Windows 10 kurser er dem der afholdes flest kurser af lige pt. Her ses en række af de kursuskategorier vi har størst efterspørgsel på:

Mest populære Excel-kurser

Du kan finde flere Excel, PowerPoint eller andre Office kurser her.

Kursus i It-sikkerhed

Kursus i Netværk og Server

Projektlederkusus - ITIL, PRINCE2 og IT Service

Kursus i Operativsystemer

Kursus i Ledelse, Kommunikation og Personlig Udvikling

Kursus i Databaser og BI

Microsoft Office og brugerkurser

Kursus i Programmering og App Udvikling

Kursus i Grafisk, Web og Online Marketing

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer