Spring til indhold
Uanset om du kigger efter netværksløsninger, har udfordringer med it-sikkerheden eller søger nye og effektive samarbejdsmetoder på, så har vi en Cisco-løsning.

Cisco AppDynamics​Effekterne
 og resultaterne 
af full-stack observerbarhed 
med Cisco AppDynamics

 

 

 1. Forbedrer kundetilfredsheden 
  Reducér MTTR for at forbedre applikationens oppetid og ydeevne.
 2. Lavere omkostninger
  Kortlæg afhængigheder mellem applikationer og infrastruktur for at optimere ressourcer og forhindre overprovisionering.​

 3. Fremskynd innovation
  Etablér fælles ordforråd mellem dit udviklingsteam og driftsteam, når det kommer til applikationsydelser.

 4. Øg modstandsdygtigheden
  Kontekstualisér data proaktivt og identificér interaktioner, indbyrdes afhængigheder og mønstre for at øge oppetiden for applikationer og infrastruktur.​

Vi er igen Nordens største Cisco Gold Partner

Det er ikke tilfældigt, at Atea igen er kåret til Nordens største Cisco Gold Partner.

Med mere end 240 Cisco teknologicertificeringer har vi de stærkeste kompetencer og ressourcer til at hjælpe dig og løse dine udfordringer.

Uanset om du kigger efter netværksløsninger, har udfordringer med it-sikkerheden eller søger nye og effektive samarbejdsmetoder, så har vi i Atea en klar målsætning om at være helt i front på den nyeste Cisco-teknologi inden for netværk, datacenter, sikkerhed og collaboration.

 

Din forretning og din udfordring i fokus

Vores udgangspunkt er din forretning og din udfordring. Du og din virksomhed er i centrum, og vi tror på, at vi skaber den bedste løsning gennem en stærk relation og et tæt samarbejde.

Vores dedikerede Cisco teams består af mere end 80 dedikerede konsulenter og 165 salg og servicemedarbejdere. Et stærkere og mere kompetent Cisco team findes ikke andre steder.

 

✓   Nordens største Cisco Gold partner

✓   240 Cisco Teknologicertificeringer

✓   80 dedikerede konsulenter

✓   165 dedikerede salgs – og servicemedarbejdere

Holstebro Kommune

Cisco HyperFlex – én samlet konfiguration​

 

Cisco HyperFlex – én samlet konfiguration

Det kan virke som en dyr post at skifte de gamle servere ud med en ny hyperkonvergent infrastruktur i din virksomhed. Men på både kort og lang sigt vil det hurtigt gavne sig. Med Cisco HyperFlex, der er en løsning med storage, netværk og backup samlet i én simpel konfiguration, får du en løsning, der hurtigt og effektivt gør det muligt at opdatere servere og lave backups.

 

 

På den måde bliver driften af din it langt mere simpelt og tidsbesparende. Samtidig kan det spare dig for en del omkostninger i forhold til strøm. Cisco HyperFlex er tilmed hurtig og enkelt at installere og integrere i din virksomhed, og derfor behøver du ikke bruge masser af tid og ressourcer på at optimere til hyperkonvergent infrastruktur i din virksomhed.

 

True Cybercrime

Se vores On-Demand webinarer om hvordan du gør dit datacenter til virksomhedens handlekraftige og effektive motor.

På dette to-delte webinar kigger vi nærmere på de erfaringer, muligheder og udfordringer, der følger med en Cisco Hyperflex og Cisco Intersight løsning.

 

En del af netværket

Det operationelle miljø er din genvej til øget sikkerhed og digital transformation

Det fysiske produktionsapparat - også kaldet det operationelle teknologimiljø (OT) - som fx styrer og overvåger industrirobotter, ovne i kraftvarmeværker, vandpumper på vores spildevandsanlæg eller åbne/lukke-ventiler på rørledninger - har traditionelt været adskilt fra den øvrige it-infrastruktur.

En række faktorer – hvoraf de sikkerhedsmæssige har karakter af brændende platforme - betyder dog, at OT og IT er i proces med at blive integreret med hinanden.

I dette whitepaper kan du læse både fordele og udfordringer ved den accelererende sammensmeltning mellem OT og IT, som er en helt uundværlig katalysator for yderligere digitalisering og transformation.

 

Cisco

Cisco Hyperflex

Vi har vundet 3 priser til Cisco Partner Summit 2020

 

cisco partner

Enterprise Partner of the Year 2020

 

cisco partner

Customer Experience Partner of the Year 2020

 

cisco partner

IoT /Industri Partner of the Year 2020