Spring til indhold
Tilbage til Partnere

Cisco-løsninger til din virksomhed

Uanset om du kigger efter netværksløsninger, har udfordringer med it-sikkerheden eller søger nye og effektive samarbejdsmetoder på, så har vi en Cisco-løsning.

Vi er igen Nordens største Cisco Gold Partner

Det er ikke tilfældigt, at Atea igen er kåret til Nordens største Cisco Gold Partner.

Med mere end 240 Cisco teknologicertificeringer har vi de stærkeste kompetencer og ressourcer til at hjælpe dig og løse dine udfordringer.

Uanset om du kigger efter netværksløsninger, har udfordringer med it-sikkerheden eller søger nye og effektive samarbejdsmetoder, så har vi i Atea en klar målsætning om at være helt i front på den nyeste Cisco-teknologi inden for netværk, datacenter, sikkerhed og collaboration.

 

Din forretning og din udfordring i fokus

Vores udgangspunkt er din forretning og din udfordring. Du og din virksomhed er i centrum, og vi tror på, at vi skaber den bedste løsning gennem en stærk relation og et tæt samarbejde.

Vores dedikerede Cisco teams består af mere end 80 dedikerede konsulenter og 165 salg og servicemedarbejdere. Et stærkere og mere kompetent Cisco team findes ikke andre steder.

 

✓   Nordens største Cisco Gold partner

✓   240 Cisco Teknologicertificeringer

✓   80 dedikerede konsulenter

✓   165 dedikerede salgs – og servicemedarbejdere

En del af netværket

Cisco HyperFlex – én samlet konfiguration​

 

Cisco HyperFlex – én samlet konfiguration

Det kan virke som en dyr post at skifte de gamle servere ud med en ny hyperkonvergent infrastruktur i din virksomhed. Men på både kort og lang sigt vil det hurtigt gavne sig. Med Cisco HyperFlex, der er en løsning med storage, netværk og backup samlet i én simpel konfiguration, får du en løsning, der hurtigt og effektivt gør det muligt at opdatere servere og lave backups.

 

 

På den måde bliver driften af din it langt mere simpelt og tidsbesparende. Samtidig kan det spare dig for en del omkostninger i forhold til strøm. Cisco HyperFlex er tilmed hurtig og enkelt at installere og integrere i din virksomhed, og derfor behøver du ikke bruge masser af tid og ressourcer på at optimere til hyperkonvergent infrastruktur i din virksomhed.

 

Cisco Hyperflex

Vi har vundet 3 priser til Cisco Partner Summit 2020

 

Enterprise Partner of the Year 2020

 

Customer Experience Partner of the Year 2020

 

IoT /Industri Partner of the Year 2020

True Cybercrime

Tilbage til Partnere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer