Spring til indhold
Atea er med vores lange samarbejde og mange certificeringer Nordens største – og højest certificererede HPE Platinum Partner. Det er vi stolte af – ikke mindst fordi en af branchens største skulderklap har en helt konkret værdi for dig.

Nordens største – og dygtigste – HPE Partner

Med vores kompetencer på dit hold, har vi et fantastisk udgangspunkt for at skabe den infrastruktur, som bedst understøtter din forretning og drift.

 

Med HPE’s AI-drevne server/storage-løsninger, Arubas 'Magic Quadrant Leader'-netværk og Ateas certificerede konsulenter, både tegner, bygger og fremtidssikrer vi din forretning. Vi kan tilmed stå for driften – eller dele af den – hvis det er det, du ønsker. Uanset dit behov - nu og fremover - kan vi understøtte din strategi.

 

Atea tager hånd om dine HPE-løsninger gennem en hel livscyklus. Fra beslutningen om hvilken platform du skal vælge til service og support på de enkelte komponenter. Atea er med dig hele vejen. Også når du har mest brug for vores kompetencer. Vi rykker ud inden for fire timer efter en fejlmelding - også lørdag nat, hvis situationen kræver det.

 

   Nordens største HPE Platinum Partner

   52 HPE- og Aruba-certificeringer i Danmark

   165 dedikerede salgs- og servicemedarbejdere

Væk din ustrukturerede data til live med Atea og HPE

Det er almindeligt kendt, at data har en høj værdi for virksomheder. Men kun 23% af virksomhederne føler sig klar til at håndtere den data, de allerede har, og endnu færre er klar til at indsamle og gemme data for fremtiden. Dette betyder, at 3 ud af 4 virksomheders data ligger ubrugt, og vi går glip af vigtige informationer, der kan hjælpe os med at træffe hurtige og effektive beslutninger.


Ved hjælp af teknologier som AI og machine learning kan vi hurtigt finde mønstre i store, ustrukturerede datasæt - fra produktionsvideoer og sensordata til produktanmeldelser på sociale medier og kundesamtaler fra call-centre og chatbots. Kombineret med strukturerede data fra kundetilfredshedsundersøgelser, dit CRM-system eller din salgs-pipeline giver det en unik mulighed for at forbedre vores konkurrenceevne.


Det første skridt mod fuld udnyttelse af data-værdien begynder med en dataplatform, der passer til din virksomhed. Hos Atea har vi de tekniske kompetencer og forretningsforståelsen, der gør, at vi kan rådgive om hele processen - fra fleksible dataplatforme, opsamling og opbevaring til processering og produktion, pakket ind i sikkerhed og governance. Der findes ikke kun én rigtig måde at gøre det på, men dine kunder vil hurtigt opdage forskellen, når du har vækket virksomhedens data til live.

Download vores præsentation her om hvordan vi sammen vækker dine data til live.

En sekundær backup-kopi hos Atea på HPE Apollo er din redningskrans

Stort set alle virksomheder er efterhånden klar over, at det mere er et spørgsmål om ”hvornår” det sker, frem for ”om” det sker. Derfor handler det om at have en veltilrettelagt recovery plan, der sikrer adgang til virksomhedens vitale data, uanset om infrastrukturen er under belejring fra et ransomware-angreb.

Læs mere om hvordan Atea kan sikre din backup baseret på HPEs Apollo servere – din sikkerhed for at du altid kan genskabe dine data.

 

 

 

HPE

 

Hybrid infrastruktur giver comeback til den personlige bankrådgiver

Opnå best-practice hyperkonvergeret infrastruktur og fornuftig datacenterøkonomi med Atea & HPE!

Med HPE’s AI-drevne og skalerbare HCI-løsning SimpliVity, bygger vi din forretningsplatform i én samlet easy-to-manage platform. En platform, der sætter turbo på jeres applikationsperformance og har sine styrker indenfor både effektivitet og fleksibilitet

 

Storage-trend: Simplificering er en nøglefaktor!

Ekspert-guide: Fire steps til dit simple storage-miljø

 

Brug så FÅ storage-systemer som muligt. Jo flere forskellige du har i drift, jo tungere er det samlet set. Et simpelt miljø medfører ofte bedre performance og kræver færre ressourcer til drift og administration.

 

Sats gerne på et storage-system, der integrerer bedst muligt til tredjeparts tools - herunder backup-løsninger og support af diverse ”enterprise-systemer” (fx HPE Primera, HPE Nimble, HPE 3PAR eller lignende).

 

Storage-systemet skal ideelt set være bygget så simpelt som muligt med henblik på at automatisere processerne mest muligt. Skru kun op for funktionaliteten og antallet af ’knapper’, hvis du har brug for dem!

 

Søg gerne rådgivning hos en leverandør, der både kan rådgive og implementere, og som kun er optaget af at give dig den optimale løsning på baggrund af producent-uafhængig rådgivning.

aruba logo

hpe logo