Spring til indhold
Tilbage til Karriere

Atea Graduate Program

Bliv én af alle os i Atea

Som graduate i Atea, Nordens største it-virksomhed, får du ansvar og udfordringer fra første dag. Selve programmet varer 24 måneder, hvor du vil være ansat i én afdeling og komme på længerevarende besøg i andre afdelinger.

Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program, hvor der er mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner. Din personlige udvikling er i fokus og programmet tilpasses dermed dine kompetencer og din udvikling. Programmet giver mulighed for at etablere et indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere samt kunder. Du kan herunder se hvordan det overordnede graduate forløb er udformet.

Programmet har forskellige spor, så dit første skridt er at finde ud af, hvor i Atea du allerhelst vil være graduate. Du kan læse mere om de forskellige spor længere nede på siden.

Tidslinje over graduateforløbet

Vores graduate stillinger

I Atea overvejer vi hvert år hvilke afdelinger, vi kan tilbyde de bedste graduate forløb i. Derfor kan vi endnu ikke præcisere hvilke specifikke graduate stillinger, vi slår op med start i september. I mellemtiden kan du dog tage et kig på stillingerne, som vi slog op sidste år. Som en stor organisation har vi brug for medarbejdere med forskellige kompetencer og i forskellige afdelinger, så hvis du ikke finder en stilling her, der er indlysende for dig, så kan det være at den kommer.

Områder

 

Projektledelse - Secure Workspace

Ved hjælp af Citrix og Microsoft, skaber vi virtuelle applikationer og arbejdspladser til vores kunder. I forbindelse med projekt afvikling hos vores kunder, bruger vi tid på teknisk projektledelse. Det er her du, som graduate, kommer ind i billedet.

Sammen med teamet, vil du være med til at udvikle processer. Vi sikrer, at Atea leverer projekter, hvor ressourcer udnyttes optimalt.

 

Human Resources – Business Partners

Som graduate i HR Business Partners, bliver du en del af et team bestående af 4 HR Business Partners, der har hver deres forretningsområde samt faglige felt.

Vores opgaver består af alle opgaver indenfor HR paletten, dog med HR Operation som drivende på de administrative opgaver.

 

Legal

Som Graduate i Atea Legal bliver du medlem af et team med dedikerede medarbejdere som er faglige stærke.

Du vil få introduceret og blive involveret i en række forskellige opgaver. Du skal være forberedt på at opgaver skabes undervejs i forløbet, men at du har stor indflydelse på opgaverne.

 

Business Intelligence

Som Graduate i Business Intelligence i Atea kommer du til at være med til at definere og implementere BI-løsninger og applikationer, som understøtter forretningens behov for ledelsesinformation.

Du kommer til at indgå i projekter som vil give dig indsigt i Ateas BI-platform og datastruktur, og du vil få mulighed for at udvikle dine evner til at formidle tekniske problemstillinger og løsninger på en let forståelig måde.

 

Security & Compliance

Som Graduate i CTO Security & Compliance vil du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i branchen, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

Du motiveres af, at du selvstændigt skal definere organisationens principper og processer inden for fagområdet og du er i stand til at udnytte og tilpasse dine kompetencer og værktøjer til organisationen. Det er en fordel, hvis du har kendskab/erfaring fra en driftsorganisation. 

 

 

Devices - Key account management & digital workplace

Som Graduate i CTO Security & Compliance vil du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i branchen, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

Du motiveres af, at du selvstændigt skal definere organisationens principper og processer inden for fagområdet og du er i stand til at udnytte og tilpasse dine kompetencer og værktøjer til organisationen. Det er en fordel, hvis du har kendskab/erfaring fra en driftsorganisation. 

 

Service Delivery Management

Som Graduate I Service Delivery Management arbejder vi med at sikre at vores driftskunder modtager den forventede og aftalte service.

Service Delivery Management er den funktion/rolle, der følger op på de services og servicemål der er lovet kunden. Vi sætter en ære i at være kundens trusted advisor og kende kundens forretning så vi bedst muligt kan hjælpe dem. Sammen med teamet vil du være med til at sikre kundernes tilfredshed med deres Atea services. 

 

Security

Som Graduate i Security, vil du i dit arbejde have en central rolle for vores udvikling inden for cybersikkerhed.

Dette kræver ikke kun interesse for teknik, men også én der kan kommunikere komplekse løsningen med forskellige typer interessenter.

 

Network and Hybrid datacenter

Som Graduate i Atea Legal bliver du medlem af et team med dedikerede medarbejdere som er faglige stærke.

Du vil få introduceret og blive involveret i en række forskellige opgaver. Du skal være forberedt på at opgaver skabes undervejs i forløbet, men at du har stor indflydelse på opgaverne.

 

 

Marketing og Kommunikation

Marketing og Kommunikation er to forskellige afdelinger, som arbejder tæt sammen. Som Graduate bliver du derfor en del af begge afdelinger. 

Ateas marketingafdeling har ansvaret for at udføre kreative marketing koncepter og udvikling af kampagner i samarbejde med marketing projektledere.

Kommunikationsafdelingen har ansvaret for Ateas eksterne PR-indsats og vores interne kommunikation og kommunikerer hver dag, hvordan it og teknologi gør en forskel for medarbejdere, virksomheder, borgere og samfund.

 

  

eCommerce

I afdelingen eCommerce arbejder vi med at supportere og udvikle Ateas digitale salg af hardware og software. Vi supporterer kundernes kompleksiteter, ønsker og krav, samtidig med at vi skaber fundamentet for morgendagens eShop.

Alt dette sker med de nyeste teknologier inden for personalisering, AI, systemintegrationer, rapporteringsværktøjer og meget mere

 

Contract and Bid Management

Som Graduate i Contract & Bid management, bliver du en del af et team med dedikerede medarbejdere, der alle motiveres af at vinde og optimere den måde vi arbejder med kontrakter på.

Vi er omdrejningspunktet for vores salgsorganisation, når de skal assisteres i udfærdigelsen af det vindende tilbud og den løbende vedligeholdelse af kontrakterne.  

 

Customer Success

Som Graduate i Customer Success, bliver du en del af et team af specialister med mange forskellige kompetencer og baggrunde indenfor alt lige fra projektledelse, forandringsledelse til salg.

Customer Success teamet er bindeleddet mellem alle enheder i Atea, samt kunden og leverandøren.

 

Technology Development

Som Graduate i Technology Development, bliver du en del af et nyt Nordisk team bestående af 15 kolleger der arbejder med at udvikle og implementere avancerede Cloud-servises til vores kunder.  

Technology Development har desuden et meget tæt samarbejde med afdelingen Investment & Supplier management og der vil være mulighed for at løse tværgående opgaver og således at kombinere teknologi med økonomi, samt leverandørrelationer.

 

 

Information Management, Data, Analytics & AI Management

Som Graduate i Data, Analytics & AI afdelingen i Information Management, bliver du en del af et teknisk team der med udgangspunkt i DevOps terminologien arbejder på løsninger til vores kunder.

 

 

 

Visual and Collaboration

Som Graduate i Atea Visual & Collaboration lander du I et spændende team af specialister indenfor AV og Collaboration løsninger

I vores team vil du få indblik i vores strategiarbejde og forretningsudvikling, så vi sikrer, at vi bibeholder førertrøjen i dette forretningsområde.

 

Information Management, IoT Product Management

Data og IoT-løsninger har igennem mange år været de helt store buzzwords. Flere teknologier bliver hver dag sat op, og alt fra vandforbrug, varmeforbrug, antal personer der er et bestemt sted på et bestemt tidspunkt bliver målt og genererer store mængder data.

Som Graduate i Information Managements salgsafdeling får du fokus på Internet Of Things (IoT). Du bliver en del af et team, der driver dialogen med vores kunder omkring projekter der rammer kundernes behov.

 

Om dig

 

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

  • Du har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau ved graduate programmets start
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
  • Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer
  • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
  • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

Få besked, når vi åbner op for ansøgninger til graduate programmet 2023

Tilbage til Karriere