Spring til indhold

Aarhus 8. september og Ballerup 15. september

Kig forbi. Du bestemmer selv, hvordan du vil opleve Danmarks største hybride it-event

Vi giver vi dig alle muligheder for at komme ekstremt tæt på løsningerne og eksperterne. For udover at du igen i år kan følge med ’Live’ derhjemmefra eller fra kontoret med opdateringer fra IT EXPO-studiet, så har du nu også mulighed for at bidrage til festen med dit fysiske fremmøde. Det er, synes vi, ’hybrid’ du kan bruge til noget.

 

Både i Aarhus og Ballerup åbner vi dørene og håber, at rigtig mange af jer vil tage jer tid til at opleve den specielle IT EXPO-stemning med spændende keynotes, specialister og strategiske partnere under teltdugen.

Forplejningen står vi selvfølgelig for – hele dagen!

 

 

 

 

 

 

Kendt værtspar er på plads

Heidi Frederikke Sigdal og David Guldager tøvede ikke med at sige ”ja”, da vi spurgte, om de ville stå i spidsen for Danmarks største hybride it-event i både Aarhus og Ballerup. Det er vi glade og stolte over. Derfor kan du godt begynde at glæde dig til to forrygende dage i september, hvor du er i overordentligt gode hænder.

Kort om Heidi Frederikke Sigdal:
Heidi Frederikke har i en årrække arbejdet som engageret vært på fx TV 2 Sportscenter, hvor hun bl.a. har dækket store fodboldslutrunder. Med sine skarpe spørgsmål, evnen til at lytte og følge op drejer hun på de knapper, der skaber grundlaget for gode debatter og underholdende interviews.

Kort om David Guldager:
I år er det tredje gang, at David påtager sig værtsrollen for IT EXPO. Det er vi selvsagt glade for – ikke mindst fordi, at han med sin mangeårige erfaring fra den danske tech-scene har en veludviklet sans for at spotte de mest interessante vinkler og spørgsmål, når det kommer til ny, banebrydende teknologi.

Nicolai Sonne

Danmark er kendt som et digitalt foregangsland. Men hvordan sikrer vi den fortsatte tilstrømning af nye talenter og innovative løsninger?

I denne debat kommer vi afgørende tættere på, hvordan vi i fremtiden lykkes med at bringe ’skøre idéer’ og forskellige mennesker sammen i større, banebrydende enheder – til gavn for den grønne omstilling, virksomheder og samfund.

Glæd dig til at møde:

Carolina Benjaminsen, CEO, Digital Lead
Thomas Munch-Laursen, founder og CEO, Aguardio
Malene Østergaard, VP for Information Management, Atea

 

Nicolai Sonne

På årets it-sikkerhedsdebat har vi inviteret tre stærke sikkerhedseksperter ind til en snak om, hvorfor og hvordan danske virksomheder med højt sikkerhedsniveau står stærkere i kampen om kunderne.

Vær med - enten fysisk eller digitalt - når vi på hovedscenen byder velkommen til:

Tom Engly, CISO, Tryg Ken
Bonefeld Nielsen, CISO, Norlys
Ronnie Abrahamsen, etisk hacker, Atea