Spring til indhold
Med en vSAN-løsning hos Atea får du afgørende fordele i din on-prem infrastruktur gennem øget virtualisering.​ ​Uanset om dine behov er at modernisere dit eksisterende miljø eller vælge et hyperconverged setup, så kan en vSAN-løsning hjælpe dig i mål.

Sig farvel til performanceproblemer …

… Og velkommen til skalerbarhed og udvikling uden grænser! vSAN-løsningen består af hyperkonvergerede noder, der afvikler virtuelle servere af alle størrelser – fra bittesmå testservere til kæmpestore produktionssystemer.

Server og storage er samlet i én enhed,  hvilket betyder, at du let kan imødekomme større workloads uden at skulle investere i et nyt storagesystem. Du kan også hurtigt udvide kapaciteten ved fx at sætte flere harddiske eller mere RAM i vSAN-noderne – eller ved at tilføje nye servere.

Samtidig er systemet let at administrere og vedligeholde, hvilket mindsker risikoen for kompetence-flaskehalse i it-afdelingen.

Og endelig fylder vSAN-løsningen med garanti en brøkdel af din nuværende server/storage-løsning. Det giver en samlet besparelse på strøm og køling, som både kommer miljøet og din bundlinje til gode.

Atea kan sikre dig...

 

vSAN løsning

Vidste du at...

 

 

Atea har de flest certificeringer på VMware vSAN i Danmark

 

 

 

Atea har leveret Nordeuropas største VMware vSan-løsning til Coop