Spring til indhold
Lad Atea afdække virksomhedens svagheder - præcist, lynhurtigt og gratis!

Manglende tid, ressourcer og kompetencer står ofte i vejen, når danske virksomheder skal forbedre deres it-sikkerhed - også selvom faren for ødelæggende cyberangreb risikerer at kaste den enkelte virksomhed ud i en dødskamp.

Ifølge en rapport fra Deloitte og Gartner, vil 75% af de danske virksomheder have oplevet et eller flere cyberangreb inden 2025.

Derfor lancerer vi lige nu en ny sikkerhedsworkshop på kun to timer – helt gratis! På den tid kan vores højt certificerede sikkerhedskonsulenter, i samarbejde med dig, danne et retvisende billede af organisationens it-sikkerhed og de potentielle risici.

Kom på omgangshøjde med de nyeste trusler

Vores sikkerhedsworkshop giver dig et unikt indblik i virksomhedens it-sikkerhedsprofil og kommer med klare anbefalinger til, hvor du skal sætte ind lige nu – hvad enten det drejer sig om fornyet fokus på it-sikkerhedskompetencer, it-governance eller specifikke svagheder i din infrastruktur.

Det kan du forvente af sikkerhedsworkshoppen:

  • Det er en dialogbaseret workshop, hvor vi sammen med dig gennemgår, diskuterer og udfordrer din nuværende situation inden for alle security-parametre
  • På workshoppen vil vi via en række spørgsmål og indsigter omkring din infrastruktur afdække, hvor virksomhedens måske svageste led befinder sig, set i forhold til det aktuelle trusselsbillede
  • Du vil efter workshoppen modtage dokumentation i både tekst og grafik, som du kan bruge som et værktøj til at planlægge og prioritere din sikkerhedsindsats fremadrettet
ALLE VIRKSOMHEDER FORTJENER EN SIKKERHEDSWORKSHOP

It-sikkerhed er en af de vigtigste faktorer for enhver virksomhed i dag. Uanset om du har en stor eller lille virksomhed, er du udsat for et stigende antal cyberangreb, som kan have alvorlige konsekvenser for din forretning, dine kunder og dine data.

Sammen med dig vil vi på sikkerhedsworkshoppen fokusere på 8 overskrifter

Resultatet af denne 2 timers workshop vil være en præsentation, der med både tekst og grafik illustrerer, hvordan dit sikkerhedsniveau ser ud lige nu.

Vi identificerer en Low, Medium og High risk impact på din infrastruktur og kommer derfra med direkte anbefalinger til, hvor din primære indsats burde være.

Du vil få konkrete anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din It-sikkerhed på kort, mellem og lang sigt.

 

Lad ekspertise og erfaring kigge på din it-sikkerhed

Workshoppen er ikke en sikkerhedsanalyse, hvor vi kører software på dine systemer, men en workshop, hvor vi bruger vores ekspertise og erfaring til at give dig et overblik over din it-sikkerhed.

Udfyld denne kontaktformular og vi vil kontakte dig med henblik på at sikre din gratis sikkerheds workshop. 

Læs mere om, hvordan du med en SOC+ aftale fra Atea får din virksomhed sikkerhedsovervåget døgnet rundt – 24/7/365