Laddar meny

Email Automation and Content Marketing Specialist

Ballerup
Ansøgningsfrist 2018-05-08

Vil du være med til at opbygge en digital profil for en af Danmarks største IT udbydere? Brænder du for e-mail automation, samtidig med at du har en skarp holdning til hvad der er god content? Motiveres du af at sætte dig i kundernes sted, og sikre en oplevelse som er unik? Drives du af at arbejde i innovative miljøer og kan du inspirere andre? - Så er jobbet som Email Automation and Content Marketing Specialist i Ateas marketing team noget for dig.

Få succes som Email Automatication og Content Marketing Specialist hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
I Atea søger vi en forretningsorienteret og marketing-bevidst Email Automation Specialist. I kraft af vores succesfulde arbejde med segmenter og ’targeting’ har vi nu brug for en ressource som på et strategisk og teknisk niveau kan være med til at ud-/ og opbygge vores eksisterende systemer og eksekvering. Således at vores kunder fortsat kommer til at modtage relevant og inspirerende indhold.

Email marketing automation er på mange områder et nyt og åbent område i konstant udvikling, hvorfor du skal være drevet af at kombinere strategiske overvejelser, projektledelse, tilrettelægning og eksekvering af kampagner – alt sammen i samarbejde med resten af marketing teamet i Atea.

 

Ateas marketing team, er sat i verden for at eksekvere it løsninger som gør en forskel i dagens Danmark. Det gør vi sammen med markedets førende it leverandørerer af hardware, software og infrastruktur. Som team består vi af mere end 15 mennesker, som spænder bredt over projektledere, plannere, tekstforfatter og kreative. Kort fortalt kan vi klare det meste in-house, alternativt sammen med relevante partnere, bureauer og lignende. Kort fortalt er vi alle motiverede for at understøtte forretningen i deres aktiviteter i et dynamisk miljø, så de bedste resultater opnås for kunderne og for Atea.

   

Dine primære opgaver

 • Fortsat udvikling af Ateas email automation platfom
 • Planlægge og eksekvere automation og email flows
 • Sikre indholdskvalitet over for målgrupper
 • Monitorere, overvåge og rapportere på email performance
 • Sikre teknisk implementering og udvikling sammen med samarbejdspartnere og tekniske ressourcer

  

Om dig

Som person trives du med at tage ansvar for beslutninger – i tæt dialog med relevante stakeholders. Du er faglig stolt, har et højt drive, er selvmotiverende, effektiv, analytisk og struktureret. Du følger dine opgaver til dørs og har et skarpt øje for detaljen. Du skaber gode relationer og respektfuldt samarbejder med dine kolleger i Atea ved at kommunikere med gennemslagskraft og høj troværdighed.

 

Vi lægger vægt på at du har/kan:

 • En relevant erhvervsfaglig uddannelse og/eller autodidakt erfaring
 • Erfaring fra lignende jobs
 • Kan fremvise resultater / eksekvering du er særligt stolt af
 • God forretningsmæssig og kommerciel forståelse
 • Har holdning til marketing og den gode eksekvering
 • ”Gå til stålet” attitude og ikke er bange for at give dig i kast med opgaver
 • Skabe et hurtigt overblik over en sag og kan gribe den korrekt an
 • En ambitiøs tilgang og har lyst til at gøre en forskel
 • Selvsikkerhed og højt humør  

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing Activation Manager, Dan Willy Sørensen på tlf. 3078 1653.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 8. maj 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer