Laddar meny

Klinisk Administrativ IT Supporter til Aalborg

Aalborg
Ansøgningsfrist 2018-06-18

Er god service naturligt for dig og har du en bred teknisk viden, så er du den nye profil, vi søger til stillingen som Klinisk Administrativ IT Supporter. Atea er Nordens største infrastruktur leverandør som leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig person, som ønsker at arbejde med klinisk IT support. Du vil blive tilknyttet vores Ålborg afdeling og primært arbejde hos vores kunder.

Klinisk Administrativ IT Supporter til Aalborg

 

Få succes som Klinisk Administrativ IT Supporter hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som Klinisk Administrativ IT Supporter skal du kunne håndtere telefonsupport i vores Servicedesk med henblik på at hjælpe vores kliniske end users. Du har erfaring med udarbejdelse af dokumentation, du har fuldt overblik over situationen og som det vigtigste tager du ejerskab af de opgaver, der kommer til os.

 

Dine primære opgaver

Når du arbejder som Klinisk Administrativ IT Supporter, går du forrest med et smil og en positiv tilgang til alle typer af opgaver. Din indgang til jobbet og erfaring med indenfor det kliniske arbejde kan komme fra en stilling som sygeplejeske eller lægesekretær, eller som IT Supporter, hvor du har arbejdet med offentlige kliniske systemer. Du har et drive og et gå-på-mod, som styrker dig i uvante og udfordrende situationer, hvor du alligevel formår at holde hovedet koldt. I jobbet indgår man i en vagtordning sammen med kollegaerne.

Følgende opgaver er typiske for jobbet:

  • Support i kliniske systemer.
  • Deltage i den daglige servicedesk med klinisk kompetence.
  • Deltage i Onsite support.
  • Deltage i vagtordningen.
  • God service, og højt humør.
  • Hjælpe slutbrugeren med at oprette support tickets.
  • Information og kommunikation til slutbrugeren.
  • Udarbejde vejledninger og dokumentationer.
  • Telefonsupport.

Dette er bare nogle af de opgaver du som Klinisk Administrativ IT Supporter bør forvente dagligdagen vil byde.

 

Om dig
Du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs. En proaktiv tilgang til opgaverne er naturligt for dig, og du påtager dig ejerskab når tingene kræver lidt ekstra. Kommunikation føles naturligt for dig og du trives i rollen som administrator og supporter.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vil du bygge Danmark med it?
For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted
Ålborg

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Michael Rødbro Schytte på michael.roedbro.schytte@atea.dk eller tlf. 30781658.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 18.06.2018 Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer