Laddar meny

Sales Executive til Public

Aarhus
Ansøgningsfrist 2018-05-01

Har du høje ambitioner, er resultatorienteret og har lyst til at bidrage med at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Public i Aarhus?

Få succes som Sales Executive hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vi styrker vores salgsorganisation i Atea Public Infrastructure Efficiency og søger derfor en Sales Executive, der sammen med vores andre dygtige Sales Executives, skal sikre vores nuværende position, som en af markedets største og førende aktører inden for netværks-, datecenter- og sikkerhedsløsninger. Som Sales Executive hos os, gør du en forskel i en af Danmarks bedste salgsafdelinger. Vi arbejder dedikeret med at have et salgsmiljø, som er unikt med engagement, faglig stolthed og godt humør. For den rigtige er det et job med mulighed for at gøre en forskel.

 

Teamet du skal arbejde sammen med har en god, humoristisk og uformel omgangstone med respekt for hinandens forskeligheder og kompetencer. Vi drives af at nå vores mål og have en høj kundetilfredshed.  

   

Dine primære opgaver

Du får ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg af løsninger inden for netværk, datacenter og IT-sikkerhed hos offentlige kunder. Du får det løsningsmæssige ansvar for din egen kundeportefølje, og du vil indgå i et team omkring kunden bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister.  

Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdag. Du skal sikre vores kunder den bedst mulige løsning og efterfølgende service. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgskoordinatorer, projektledere, konsulenter og Key Account Managers i Atea.

 

Om dig

  • Du har indsigt i løsningsorienteret salg.
  • Du har kendskab til netværks-, datacenter- og IT-sikkerhedsløsninger og kan sparre med kunden på et forretningsmæssigt niveau..
  • Du har evt erfaring med salg til offentlige kunder.
  • Du kan dokumentere gode salgsresultater.
  • Du motiveres af jobbets muligheder for både at optræde som sælger og rådgiver.
  • Du er som person udadvendt, opsøgende og en team player.
  • Dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus, men med mulighed for at arbejde ud fra vores kontor i Aalborg og Kolding. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Public Infrastructure Efficiency Leif Pedersen på tlf. 4214 0221.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 1. maj 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer