Kommerciel leder for nyoprettet markedsteam

Kan du lægge den gode kommercielle strategi og sørge for, at vi i fællesskab eksekverer på tværs af kanaler og værdikæde i Enterprise? Og vil du stå i spidsen for et lille nyoprettet team, som yder kommerciel support på tværs af Entreprises salgskanaler, så de kundevendte aktiviteter rammer kunderne på den helt rigtige måde?

Ballerup,Aarhus
2021-03-23

 

Bliv en af alle os i Atea

Entreprise er Danmarks største salgsmuskel, og det er her, vi står for alle salgsaktiviteter af hele vores it-infrastruktur til private kunder. For os er der ikke nogen opgave, som er for stor eller kompleks, og vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for opbygning, drift og outsourcing af både fysisk og digital infrastruktur.

Her får du 130 dygtige og ambitiøse kolleger, som du med tiden lærer godt at kende, når du supporterer og støtter dem med din viden og salgserfaring.

 

Bliv den kommercielle mesterdirigent

Det bliver dit overordnede ansvar at udvikle, prioritere og koordinere aktiviteterne og projekter i vores kommercielle værdikæde, når de falder udenfor salg. På den måde kan dine kolleger i de forskellige salgsafdelinger koncentrere sig om det skræddersyede salg og service, som vi er kendte for.

Det er du naturligvis ikke ene om, og du får et lille team på 2-3 personer, der hjælper dig. Vi kan ikke opremse alle jeres fremtidige opgaver, for du er selv med til at forme denne rolle., men det bliver bl.a. din opgave at:

  • understøtte salget i Enterprise og hjælpe med at binde Ateas strategi sammen med kommercielle markedstiltag på det taktiske niveau
  • koordinere markeds- og salgsplaner i Enterprise i samarbejde med relevante stakeholders såsom Business Managere og Partner Managere
  • sikre udvikling og implementering af kundedrevne koncepter i samarbejde med de Business Area-chefer, som har konceptansvaret, så overlevering fra salg til drift bliver effektivt  
  • udvikle og vedligeholde forretningens salgsmæssige værktøjskasse – både de kundevendte og de interne redskaber rettet imod TCO og BC
  • prioritere indsatser i Enterprise  forhold til partnere i samarbejde med Partner Mgt., Marketing samt KAM- og BA-chefer.

 

”Det er vigtigt, at du kan udtænke kommercielle planer og koncepter, men det er mindst lige så vigtigt, at du kan eksekvere dem hurtigt og effektivt efterfølgende."

 

Du er den operationelle strateg
Du er den fødte købmand, som tørster efter at sætte din viden i spil på den helt store arena. Samtidig er du klar til at gå på kompromis og acceptere, at det ikke er alle dine tiltag, som bliver implementeret. Du forstår nemlig, at de bedste resultater kommer igennem det gode og diplomatiske samarbejde.

Du er også lidt af en entreprenørtype, som glæder sig til de mange spændende udfordringer, som følger med en helt nyoprettet stilling. Og så er du klar til at træde ind i en rolle, hvor der er fart på, og når der er travlt, formår du at prioritere og løse de vigtigste opgaver.

 

Økonomiuddannet med salgserfaring

  • Du har en kandidatgrad indenfor økonomi/erhvervsøkonomi.
  • Du har solid erfaring med salg indenfor outsourcing og eller it-services.
  • Du har erfaring med salg af sammenhængende løsninger og ikke blot produktsalg – og du forstår forskellen.
  • Du har gerne haft din første ledelseserfaring – men det er ikke et krav, så længe du har prøvet kræfter med projektledelse rettet mod kunder i en kommerciel struktur.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt

 

Ansættelsessted

Atea Ballerup eller Atea Århus

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Gjerulff Jensen, SVP, på

telefon 3078 1000.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 23. marts 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ballerup,Aarhus
2021-03-23
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer