Enterprise Arkitekt

Vil du være en del af en hastigt voksende gruppe af Enterprise Arkitekter, som hele tiden får lov at blive involveret i de nyeste teknologier og processer? Så har du nu chancen. Hos Atea søger vi arkitekter til vores Enterprise Arkitekt gruppe, som dækker bredt over teknologier som: IoT, Cloud/Azure, AD, M365, O365, Robotic m.fl.

Kolding,Aalborg,Aarhus
2019-05-03

Få succes som Enterprise Arkitekt hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vores Enterprise Arkitekt gruppe består af nogle af de absolut skarpeste IT hjerner i Danmark. De er limen mellem vores kunder, deres forretning, og de services vi leverer. De formår at transformere kundernes forretningsmæssige behov til relevante processer og teknologier indenfor en lang række områder.  

Gruppen er funderet i vores Consulting afdeling, som pt. består af ca. 400 konsulenter fordelt på en række fagområder herunder: Cloud, IoT, robotics, sikkerhed, netværk, datacenter, mobility og workplace.

Hos Atea ønsker vi at være The Place To Be (TP2B), hvorfor vi har stort fokus på det sociale, glæden ved at gå på arbejde og din udvikling.

  

Dine primære opgaver

Som Enterprise Arkitekt hos Atea kommer du til at indgå i et veletableret team af Enterprise Arkitekter. Et team hvor seriøs, faglig sparring er en del af kulturen, og hvor personlig udvikling og trivsel er i højsædet – no man is left behind.

Alt efter din faglige baggrund og fremtidige ønsker, vil der være mulighed for at arbejde eller flytte sig på tværs af en lang række af de fagområder vi arbejder med i Consulting. Din værktøjskasse til succes vil foruden dit eget team og en række veldefinerede frameworks og processer, være ca. 400 højt certificerede kollegaer. Atea har rigtig gode relationer til en lang række teknologipartnere, som du kan bringe i spil hos vores kunder.      

 

Typiske opgaver vil være:

 • Workshops, designs og procesanalyser indenfor en bred vifte af de nyeste teknologier
 • Projekter med levering af forretningsunderstøttende IT, såvel hos kunder som internt i Atea
 • Håndtering/styring af f.eks. Cloud, IoT, eller Microsoft projekter hos vores kunder eller i vores drift
 • Teknisk projektledelse af større IT-projekter
 • Tværfagligt samarbejde internt i Atea, for at bidrage til at sikre, at alle udvikler sig i den rigtige retning
 • Mulighed for at få rollen som Technical Lead (TL) indenfor eget forretningsområde. Som TL hos Atea er du ansvarlig for udviklingen/kompetenceniveauet i et virtuelt team, som har til formål at løfte/levere viden og koncepter/services inden for et givet fokusområde
 • Presales arbejde i samarbejde med salg herunder Business Managere  

 

Om dig

Jobbet kræver en person med flere års dokumenteret erfaring indenfor større IT-projekter, herunder afholdelse af workshops, analysearbejde og udvikling af designs. En udpræget forretningsmæssig forståelse vil være et krav. Du skal være klar til at udfordre dig selv og dine kollegaer på områder og teknologier, som ikke er din umiddelbare hjemmebane, så vi hele tiden flytter os og skaber den nye dagsorden i IT-branchen.

 

Et ønske er én som også har teknisk viden indenfor ét eller flere af følgende områder: Cloud, IoT, eller Microsoft teknologier (F.eks.: AD, ADFS, SCCM eller lignende). Hovedfokus vil dog være på arkitektur/design, analyse, forretningsforståelse og procesfærdigheder.

 

Øvrige kvalifikationer og kompetencer:

 • Flere års dokumenteret erfaring inden for IT-arkitektur hos Enterprise lignende kunder/virksomhed
 • Gode sproglige kommunikationsevner i dansk og engelsk (skrift og tale), er et krav
 • Erfaring med teknisk projektledelse af større IT-projekter
 • God forretningsforståelse og evnen til at koble IT sammen med forretning
 • Lyst og evne til at tænke ud af boksen, og være med til at udvikle og levere morgendagens IT
 • Evne til at kende egne begrænsninger og bringe kollegaer i spil, hvor og når det giver mening
 • Dybere teknisk viden indenfor en eller flere af følgende områder: Cloud, IoT, Robotics, eller Microsoft teknologier
 • Interesse og evne til at deltage i presales møder med det formål at fremlægge og uddybe kundens kendskab til vores evner, og anskueliggøre deres værdi af vores løsninger
 • Erfaring med at levere input til udbud/tilbud
 • Udprægede logiske evner inden for teknik, og med god forståelse for fejlsøgning og udvikling af løsninger
 • Det vil være en fordel med godt kendskab eller certificering indenfor: ITIL, Prince2 og relevante Microsoft områder

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Århus, Aalborg eller Kolding.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Konsulenter Vest - Workspace & Infrastructure, Bjarne Primdahl på tlf. 3078 0823.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 3. maj 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Kolding,Aalborg,Aarhus
2019-05-03
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer