Bliv graduate i Atea

Kom med ombord og bliv en del af holdet. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Kolding,Ballerup,Aarhus
2019-06-10

Bliv en af alle os i Atea
Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Du bliver ansat i én afdeling og derudover kommer du på længerevarende besøg i andre afdelinger.

Din personlige udvikling er i fokus gennem hele forløbet og vi sikrer, at du tilegner dig de relevante kompetencer og færdigheder.

Programmet har flere forskellige spor, så dit første skridt er at finde ud af, hvor i Atea du aller helst vil være graduate. Du kan læse mere om de forskellige spor på atea.dk/karriere/graduate

 

Om dig

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som Atea graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 

  • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (CBS, IT-U, DTU)
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
  • Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer
  • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
  • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

 

Vi sætter holdet i slutningen af juni og er klar til at tage imod dig og dine nye holdkammerater den 2. september 2019.

 

Vil du være med? Læs mere om de forskellige spor og upload din ansøgning senest den 10. juni 2019 på atea.dk/karriere/graduate

 

 

Ansættelsestidspunkt

2. september 2019.

 

Ansættelsessted

Ballerup, Kolding eller Aarhus. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til graduate programmet, er du velkommen til at kontrakte HR Business Partner, Hanne Steinmetz på tlf. 3078 1070.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 10. juni 2019. Skriv gerne hvor i landet du helst vil være graduate.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Kolding,Ballerup,Aarhus
2019-06-10
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer