Bliv Cloud graduate i Atea

Kom og bliv en del af Landsholdet i Informationsteknologi – vi søger nye talentfulde spillere til vores 2020 graduate hold. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Ballerup,Aarhus
2020-08-09

Bliv én af alle os i Atea
Vores graduate program har en varighed på 18 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Du bliver ansat i én afdeling og derudover kommer du på længerevarende besøg i andre afdelinger.

Din personlige udvikling er i fokus gennem hele forløbet og vi sikrer, at du tilegner dig de relevante kompetencer og færdigheder.

 

Som Graduate i vores Cloud-teams vil du få mulighed for at lære fra nogen af de bedste i branchen, men vil også få muligheden for at udfordre dig selv og det bestående. Vores Graduates skal ud i første række og prøve kræfter med at få teori og praksis til at hænge sammen i dialogerne med kunderne.

Du vil primært skulle beskæftige dig med Microsoft Azure og med Ateas Managed Services, og vil indledningsvist komme igennem et uddannelsesforløb indenfor både Atea og Ateas forretningsområder samt Cloud generelt og Microsoft Azure konkret. Derudover har vi stort fokus på den gode kundedialog, og du vil modtage træning og sparring i at blive dygtig til at begå dig i kundedialoger. Ligeledes vil du naturligvis få uddannelse og træning i de systemer og værktøjer, der anvendes i afdelingerne.

I Graduate forløbet vil du primært være fokuseret på den kundevendte del af Cloud i Atea, men du vil også undervejs i dit forløb komme på rotation i vores leverancer-organisationer og dermed få en god forståelse for vores konsulenters arbejde hos kunderne, samt indsigt i hvordan vores Managed Services teams håndterer den daglige drift hos vores kunder.

I den kundevendte del af forløbet vil du både skulle indgå i tæt samarbejde med en række interne og eksterne stakeholders, og du vil selvstændigt skulle drive salgsforløb hos kunderne allerede fra tidligt i dit Graduateforløb. Naturligvis med al den støtte, der vil være behov for.

Om dig
Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som Atea graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 

  • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (fx fra CBS,
  • IT-U, AAU)
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
  • Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer
  • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
  • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

 

Vi sætter holdet i september og er klar til at tage imod dig og dine nye holdkammerater den 1. oktober 2020.

 

Vil du være med? Læs evt. mere om de andre spor og upload din ansøgning senest den 9. august 2020 på atea.dk/graduate.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

 

Ansættelsestidspunkt
1. oktober 2020

 

Ansættelsessted
Ballerup eller Århus

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte René Lange på tlf. 30780921

 

Ansøgningsfrist

For at søge dette job, skal du besvare en case. Se mere her:https://ateagraduate1.innoflow.io/

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

Ballerup,Aarhus
2020-08-09
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer