AV Servicetekniker

Få succes som AV servicetekniker hos Atea Har du erfaring som AV tekniker/servicetekniker med mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en del af vores engagerede tekniker team i Atea Visuals. Vi oplever stor vækst i vores AV afdeling og har brug for flere dygtige medarbejdere. Du vil indgå i et team med 40 kollegaer og referere til afdelingslederen for Visuals Leverance Vi sikrer naturligvis, at du får den nødvendige oplæring i vores produkter, det vigtigste er at du er motiveret og kan trives i en travl hverdag.

Ballerup,Aarhus
2020-11-02

Er du vores nye AV Servivetekniker?

 

 

 

Få succes som AV Servicetekniker hos Atea

Har du erfaring som AV tekniker/servicetekniker med mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en del af vores engagerede tekniker team i Atea Visuals. Vi oplever stor vækst i vores AV afdeling og har brug for flere dygtige medarbejdere. Du vil indgå i et team med 40 kollegaer og referere til afdelingslederen for Visuals Leverance.

 

Vi sikrer naturligvis, at du får den nødvendige oplæring i vores produkter, det vigtigste er at du er motiveret og kan trives i en travl hverdag.

 

Dine primære opgaver

• Servicering af AV/UC løsninger hos vores kunder

 

Endvidere vil du indgå i løsning af afdelingens øvrige opgaver

 

• Montering af møderumsløsninger

• Montering af AV/UC løsninger hos uddannelsesinstitutioner

• Montering og kalibrering af LED skærme

• Infoskærme og signage løsninger

 

 

Om dig
Vi forventer at du er serviceminded, leverer høj kvalitet og holder hvad du lover.

 

Derudover forestiller vi os at du kan sige ja til det meste af følgende:

 

• Du har erfaring med fejlsøgning på AV/UC løsninger

• Du er kundeorienteret og holder en god dialog med kunder og kollegaer

• Du er deltalje- og løsningsorienteret og evner at følge op og afslutte opgaver

• Du holder hovedet koldt i pressede situationer

• Du møder altid velforberedt til en opgave

• Du har en høj faglig stolthed og er en dygtig håndværker

 


Om Atea Visuals

Vores ambitioner er en høj kundetilfredshed og at være kundernes foretrukne partner inden for leverance af AV løsninger. Vi ønsker konstant at være på forkant med den digitale udvikling og vi brænder for at skabe og levere løsninger med størst værdi for kunden.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét. 

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup/Århus

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Martin Toft 3078 0275 eller Senior Manager Charlotte Hagel-Olsen på telefon 3078 1345

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 19. oktober 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

 

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

Ballerup,Aarhus
2020-11-02
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer