Senior IT-Projektleder

Er du en dygtig kommerciel projektleder med god it-teknisk forståelse og erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

Ballerup
2020-12-01

 

 

Få succes som senior projektleder hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

En projektleder i Atea leder både store og mindre it-infrastruktur projekter i en række større private virksomheder og offentlige organisationer.

Du får ansvaret for ledelsen af projektet fra tilbudsfasen over planlægning, bemanding og ressourceallokering, eksekvering, kontraktstyring, daglig ledelse, teknisk og organisatorisk problemløsning samt opfølgning, til idriftsætning, evaluering og lukning af projektet. Du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne og være bindeleddet mellem kunde og team.

Vi forventer, at vores projektledere kan løfte et projekt fra start til slut. Du vil derfor, i forbindelse med projektafviklingen, ud over projektteamet, kunden og evt. underleverandører også indgå i et tæt samarbejde med vores Key Account Managers og salgspecialister.

 

Dine primære opgaver

 • Du og dit projektteam vil i fællesskab håndtere kundens tekniske og procesmæssige problemstillinger og trække i samme retning for at nå i mål med opgaven
 • Du tager ejerskab for projektet og driver det proaktivt
 • Du gennemfører nødvendige initiativer og beslutninger, med respekt for budgetter og deadlines
 • Du anser kundernes succes, som vores succes.

 

Kvalifikationer

 • Du har solid teoretisk viden og minimum 5 års erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter eller digitaliseringsprojekter for eksterne kunder
 • Du er drevet af at levere projektleverancer af høj kvalitet, der er afstemt med kundernes forventninger
 • Du vil arbejde i en videnbaseret virksomhed, hvor kurser, træning og hårdt arbejde er med til at udvikle dig og løsningerne til vores kunder
 • Du har en baggrund i en teknisk eller merkantil videregående uddannelse.

 

Om dig

 • Du evner at mobilisere og sætte retning for projektteamet og er en dygtig organisator med stærke kommunikationsevner
 • Du har fokus på at opbygge stærke og troværdige relationer til kunderne i dine projekter samt behandler kunder og kollegaer godt og ligeværdigt
 • Du har god diplomatisk sans, som du anvender både internt og eksternt
 • Du kan bruge dine evner til at kombinere forretningsforståelse og teknisk indsigt til at sparre med kunderne f.eks. omkring nye forretningsmuligheder set i forhold til kundens aktuelle behov og tekniske løsninger
 • Du er initiativrig, udadvendt, struktureret, selvmotiverende og resultatorienteret
 • Du er indstillet på løbende at forbedre dig og lære noget nyt
 • Du er forventeligt certificeret (IPMA, PMI, PRINCE2) med ønske om yderligere dygtiggørelse.

 

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Som en del af Atea er vi Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.   

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Henrik B. Røge, 3078 0349.

 

Ansøgningsfrist

Snarest muligt, men senest den. 1. december 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

Ballerup
2020-12-01
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer