Laddar meny

Sales Executive til New Initiatives

Ballerup
Ansøgningsfrist 2018-02-20

Har du dokumenteret erfaring inden for salg af IT-løsninger og/eller IT-services? Har du en entreprenør i maven? Kan du bære et stort ansvar og er i stand til at skabe ny forretning? Så har du måske det der skal til i en krævende og spændende rolle som Sales Executive i vores New Initiatives, Digital Business Solutions team, hvor vi i samarbejde med en række partnere bringer løsninger og services til markedet.

Få succes som Sales Executive hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Du vil som Sales Executive i Digital Business Solutions få en spændende og alsidig hverdag, hvor fokus ligger på at sikre afsætning af løsninger til alle størrelser virksomheder.

Atea har etableret Partner Programmet Ready4Growth, for partnere som er klar til - eller allerede er i gang - at vækste. Partnerne skal i samarbejde med Atea, bringe løsninger og services til kunder i Danmark.

Du skal som Sales Executive drive og vækste salget i samarbejde med de kunde- og segmentansvarlige i Atea. Du skal du sikre tilpasning og effektuering af vores Go-To-Market plan for partnerne og løsningerne.

 

Dine primære opgaver

Succes i rollen som Sales Executive vil kræve, at du kan gå direkte i markedet, og kan sælge igennem andre.

For Ateas store base af eksisterende kunder, bliver du ansvarlig for:

  • Målrettede indsatser med specifikke løsninger
  • Deltagelse i mange initiativer i form af Webinarer, Seminarer, online/sociale medier, sammen med Partner Engagement Managers og Market Management.

Mindst lige så afgørende vil blive at aktivere det interne og eksterne netværk – herunder både motivere og uddanne dine kollegaer fra Ateas kundedivisioner.

  

Om dig

  • Du har dyb indsigt i løsningsorienteret salg – ideelt set erfaring indenfor Cloud/it-services
  • Du kan sparre med kunden på et forretningsmæssigt niveau
  • Du skal have et entreprenant mindset og måske er du - eller har været –   selvstændig. Du motiveres af at skabe vækst, samtidig med at udvikle og forandre organisationen.
  • Du har erfaring med direkte salg, og gerne erfaring med indirekte salg.
  • Du kan dokumentere gode salgsresultater
  • Du motiveres af at levere resultater
  • Du har formentlig afsluttet din uddannelse på kandidat niveau.
  • Dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Michael Wennerstrøm på tlf. 3078 1601.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 20. februar 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer