Executive Partner Manager

Brænder du for at arbejde med forretningsudvikling og har modet til at udvikle Ateas samarbejde med nogle af verdens største IT brands til next level?

Ballerup
2019-10-21

 

 

 

Bliv en af alle os i Atea
Atea har i mange år haft et tæt samarbejde med en række af IT industriens største producenter. Ti af disse producenter tilhører gruppen af strategiske partner hos Atea og udgør en stor andel af Ateas forretning. Atea bygger og leverer løsninger baseret på teknologi fra disse partnere, hvilket gør dem helt centrale i vores fortsatte udvikling af Atea.

I Partner Management er vi 5 Partnere, som har ansvaret for en eller to af vores strategiske partnere. Vores fokus udover at opretholde og udvikle vores relation er at hjælpe med at finde nye vækstområder og løsninger, der gør Atea unikke, dette sker selvfølgelig i samarbejde med vores kundedivisioner og konsulent forretning.  Vores fælles mål er at styrke Ateas position som en foretrukken strategisk partner, og vi ved, at det gør vi bedst sammen.

Som Partner Manager er du primær ansvarlig for at drive samarbejdet mellem Atea og en eller flere af vores strategiske partnere. Du har fokus på det fælles kort- og langsigtede samarbejde og på at sikre, Atea er den foretrukne samarbejdspartner for de pågældende producenter. Vores vision er at være The Place to Be for vore partnere, ved at:

Dine primære opgaver

 • Være nemme at arbejde sammen med
 • Give vores partnere den bedste mulighed for at vokse i markedet
 • Sikre høj ROI på fælles tiltag i markedet
 • Være agile i forhold til at udvikle nye løsninger til vore fælles kunders foranderlige behov
 • Skabe en fælles forretningsplan med ambitiøse mål vi går efter i fællesskab
 • Være værdiskabende og dermed fortrukken i samarbejdet

 

Du bliver ansvarlig for alle formelle samarbejdsaftaler, vores møder med alt fra management til salg, samt sikre de rette aktiviteter i markedet. Du vil skulle arbejde tæt med de folk i vores forretning, der bærer salgs- og leveranceansvaret for løsninger der indeholder leverancer fra de strategiske partnere.

 

For at opnå dette, skal du lave initiativer og aktiviteter relateret til de specifikke partnere. Det vil foregå i samarbejde med partneren, marketing og involverede kundedivisioner i Atea. Du får derfor en bred samarbejdsflade i hele Atea. Det vil både være sammen med vores kundedivisioner og leverancen.

 

Om dig

Den kandidat vi søger, er i stand til at tale med og interagere på mange niveauer i en organisation og være god til at opbygge og vedligeholde relationer. Derudover forventer vi, at du:

 

 • drives af at intificerer nye forretningsmuligheder
 • arbejder målrettet og ambitiøst
 • er igangsættende og tænker forretningsorienteret
 • kan opstille og udvikle strategier sammen  med de partnere du har ansvaret for
 • har stærke kommunikationsevner
 • tager initiativ og arbjder selvstændigt
 • er forandringsparat samt formår og trives med at have mange bolde i luften
 • tager ejerskab, udviser gennemslagskraft og udstråler troværdighed

 

For at få succes i stillingen, er det afgørende, at du på et forretningsmæssigt niveau brænder for de produkter og – løsninger, vi arbejder med. Har du ikke indgående kendskab fra starten, har vi rig mulighed for undervisning.

 

Du har en relevant og gerne videregående uddannelse som Cand. Merc, HD eller lignende. Derudover har du minimum 3 års erhvervserfaring med feks projektledelse og forretningsstrategi og gerne kendskab til IT Branchen.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.  

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager for Strategic Partner Management, Anja Winum på telefon +45 3078 1064.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 20.oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

Ballerup
2019-10-21
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer