Salgstalent til specialistrolle

Brænder du for salg? Og har du lyst til at blive ekspert inden for multicloud-, netværks- eller sikkerhedsløsninger? Så er vi klar til at hjælpe dig med at udvikle dit talent! Grib chancen og start karrieren i en virksomhed, der ikke er bange for at investere i sine medarbejdere. Her er det dig, der sætter retningen og det er dit drive, der får dig i mål, mens vi står klar til at støtte dig på rejsen.

Ballerup,Aarhus
2020-01-17

 

Bliv en af alle os i Atea

Atea First er vores talentprogram, hvor vi klæder sælgerspirer på til en salgskarriere. Her bliver du en del af vores specialistprogram, hvor vi giver dig redskaberne og forudsætningerne til i løbet af 2 år at udvikle dig til Business Manager inden for multicloud-, netværks- eller sikkerhedsløsninger.

 

Dermed kan du se frem til at træde ind i et ungt og socialt team med et stærkt sammenhold. Vi er et godt mix af generalister og specialister, der kommer fra forskellige baggrunde, men er fælles om ambitionen om at kickstarte en salgskarriere.

 

”Det er et fedt miljø med masser af yngre kræfter. Men det er også et fedt program, fordi du tydeligt mærker, at her går man op i, at du skal lykkes som individ,” fortæller Mads Winther, der har specialiseret sig inden for Microsoft 365.  

 

Rådgiv vores kunder og specialiser dig gennem selvstudier

Den første tid bruger du på at tilegne dig viden, lære Atea og vores produkter at kende og deltage i produkttræning og undervisning på vores Sales Academy. Derefter vil du give dig i kast med at løse salgsopgaver, hvor du rådgiver vores kunder over telefonen, udarbejder tilbud og deltager i møder.

 

Men din søgen efter viden stopper ikke her. Som specialist in spe bruger du en stor del af din tid på at holde dig opdateret, være nysgerrig og tage initiativ, når du kan se en mulighed. Så samtidig med du skærper dit salgstalent og dine rådgivningsevner gennem hands-on salgsopgaver, specialiserer du dig også gennem selvstudier, kurser og certificeringer.

 

You’re in it to win it

Dit salgsgen er vigtigt, men du behøver ikke at have en masse erfaring med i bagagen eller vide alt, der er at vide om de forskellige teknologier. Det er til gengæld afgørende, at du er drevet af et ønske om at lære, er klar til at opsøge viden og tage aktivt del i din rejse mod specialistrollen.

 

”Nøglen til at blive en god specialist er en udadvendt natur, en veludviklet konkurrencementalitet og evnen til at tage initiativ. Her er ikke nogen, der holder dig i hånden, men til gengæld står vi klar til at støtte dig, når du løber med bolden,” slutter Sales Director, Atea First, Dan K. Andersen.

 

Om dig

Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra fx detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er drevet af salg og den fødte vinder. Derudover skal nøglen til din succes i Atea findes i din evne til at opbygge relationer til både kolleger, leverandører og kunder.     

 

Derudover forventer vi, at du:

  • har interesse og flair for teknik og it
  • har en åben og pålidelig tilgang til kunder og kolleger samt evnen til at opbygge stærke relationer
  • er selvkørende, løsningsorienteret og iderig
  • er proaktiv og nysgerrig
  • kan begå dig på engelsk i både skrift og tale.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er senest den 17. januar 2020. Vær dog opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, når vi mener at have fundet de rette kandidater. Så skynd dig derfor at sende din ansøgning.

 

Ansættelsestidspunkt

1. marts 2020

 

Ansættelsessted

Ballerup & Aarhus

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Director Dan. K. Andersen på telefon 3078 0958.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

Ballerup,Aarhus
2020-01-17
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer