Senior Project Manager

Aarhus
2024-05-10

Er du en skarp kommerciel senior projektleder med erfaring med IT-infrastruktur projekter? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.


I Ateas projektlederforretning står vi lige nu overfor nye og spændende opgaver. Derfor søger vi en dygtig senior projektleder til vores team i Aarhus. På nuværende tidspunkt har vi 8 ansatte i Aarhus, der både har deres gang på kontoret og hos vores kunder. Vi et team af dedikerede projektledere, der sætter vores faglighed og professionalisme højt. Vi har stor glæde af at sparre med hinanden og værdsætter en sjov og spændende hverdag. Som senior projektleder i Atea kommer du til at lede både store og mindre projekter indenfor IT-infrastruktur, i en række private virksomheder og offentlige organisationer.

Om jobbet
Du får ansvaret for ledelsen af leveranceprojekter. Det betyder at du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne samt være bindeleddet mellem kunde og projektteam. Vi forventer med andre ord, at du ligesom vores andre projektledere kan løfte et projekt fra start til slut.

Som et stort hus har Atea mange forskellige kompetencer, og du kommer i forbindelse med projektafviklingen især til at arbejde tæt sammen med Key Account Managers samt salgsspecialister. Du kan også forvente, at du i et vist omfang vil få opgaver, hvor du skal være hos kunden og lede deres interne projekter med deres ressourcer.

Om dig

  • Du har som senior projektleder erfaring med leveranceprojekter.
  • Du er certificeret inden for PRINCE2, IPMA eller tilsvarende.
  • Du har en teknisk eller merkantil videregående uddannelse.
  • Du har forretningssans og motiveres af at sikre den gode kundeoplevelse.
  • Du er en stærk relationsbygger og kommunikatør.
  • Du er initiativrig, struktureret og løsningsorienteret i din tilgang.
  • Du har kendskab til agile udviklingsmetoder og er måske allerede certificeret.
  • Du er drevet af at levere høj kvalitet, der er afstemt med kundernes forventninger.
  • Du har teknologiforståelse og -interesse.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.  

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.  

Ansættelsessted
Aarhus.  

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Kristian Bülck, på telefon 3078 0401.  

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 22. april 2024. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.  

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Aarhus
2024-05-10