Intern Service medarbejder

Kolding
2024-05-15

Bliv en af alle os i Atea som Facility Intern Service medarbejder

Vil du være med til at gøre en forskel på vores lokation i Kolding, og være en del af en stærk kultur med dygtige og engagerede kolleger? Vores team er i konstant udvikling, og nu kan du være med til at skabe de bedste rammer for vores kontor og lager.

Dine primære opgaver

Facility serviceopgaver samt hjælp i intern drevet kantine:
Du vil være ansvarlig for husets praktiske område, herunder styring af rengøringsleverandør og vedligeholdelsesopgaver på inde- og udendørsarealer, med fokus på at have et rent og indbydende miljø til vores medarbejdere og besøgende. Herudover vil du aflaste køkkenpersonalet med praktiske opgaver, der ligger naturligt i forbindelse med afvikling af den daglige frokost.

Logistik- og lageropgaver samt post- og pakkehåndtering:
Du vil håndtere opgaver vedrørende husets lagerfunktion, sikre at varer håndteres og registreres, samt indgående og udgående post og pakker, herunder distribution til de rette modtagere internt. Præcision og organisering er nøgleord i denne opgave.

Leverandørkontakt:
Du vil være ansvarlig for at opretholde god kontakt og koordinering med forskellige leverandører, herunder håndværkere, transportører og vagtselskab. Du skal sikre, at leverancer kommer til tiden, og at kvaliteten er i overensstemmelse med vores forventninger.

Særlige omstændeligheder:
I tilfælde af brand, indbrud eller andre uregelmæssigheder kan der forekomme situationer, hvor fysisk tilstedeværelse udenfor arbejdstiden er påkrævet.

Om dig
Vi søger en selvstændig, ansvarsbevidst og proaktiv person med erfaring inden for lignende stillinger. Du skal have et skarpt øje for detaljer og være i stand til at udføre dine opgaver effektivt og grundigt. Som en del af vores team er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og et stærkt servicegen. Du skal kunne kommunikere klart og professionelt med både interne samt eksterne kontakter, og ikke mindst være udadvendt og positiv som person. Herudover er du i god fysisk form, og i stand til at udføre fysisk arbejde i forbindelse med praktiske gøremål.

Kvalifikationer og erfaring:

  • Erfaring med Facility området med sans for orden og struktur.
  • Evnen til at organisere og håndtere lageropgaver, samt post- og pakkehåndtering
  • Erfaring med leverandørkontakt og koordinering af leverancer.
  • Grundlæggende kommunikationsfærdigheder på dansk i skrift og tale.

Arbejdstiden er i det daglige fra kl. 09:00 til 13:00. Vi forventer fleksibilitet i arbejdstiden, da der i nogen grad vil være behov for at justere efter de behov der kan opstå omkring drift og vedligehold af ejendommen.

Vi tilbyder en spændende mulighed for at være en del af vores dynamiske team og bidrage til en behagelig og effektiv arbejdsplads.

Ansøgningsfrist:
Vi modtager ansøgninger og CV'er løbende.

Deltidsstilling
15-20 timer ugentligt.

Ansættelsestidspunkt
1. juli 2024

Ansættelsessted
Kolding

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Building Manager Anders Bjørn på telefon 2027 8863.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Kolding
2024-05-15