Spring til indhold
Dell Technologies trækker tråde tilbage til en vision om at tilbyde større teknologisk adgang for mennesker over hele verden.

De gode løsninger skabes af mennesker

Vi forstår, hvad gode it-løsninger kræver. Teknik i sig selv skaber ikke mirakler, men med de rigtige mennesker på opgaven kan hardware og software blive til forretningskritiske løsninger.

Vores mission er at skabe løsninger, som er skræddersyet til at udfylde lige netop din virksomheds behov.

Hvad end det drejer sig om infrastruktur, netværk, datacentre eller en forbedret digital brugeroplevelse, står vi klar til at hjælpe.

Med Atea ved din side har du en partner, der kan tænke på tværs. Vi tilbyder fleksible løsninger i alt fra vejledning og projektledelse til leverance, strategi, adoption og genanvendelse af dit udstyr.

Bredden i vores vifte af dygtige teknologipartnere sikrer, at vi kan tage udgangspunkt i netop jeres forretning.

Vi er Atea, og vi bygger Danmark med it.

Den højeste og mest certificerede Dell-partner i Danmark

Atea har arbejdet tæt sammen med Dell Technologies gennem en årrække og er – som den eneste i Norden og en af bare ni i verden – Titanium Black Partner. Det giver os nogle fordele, der kommer dig til gode.

For Dell Technologies er en af verdens største teknologivirksomheder og er totalleverandør af markedsledende end-to-end-løsninger. De investerer bredt i forskning og udvikling, hvilket er en af de vigtigste succesfaktorer for at levere gode løsninger til kunder og samarbejdspartnere.

Har du cloud transformation på dit CV?

Sammen med Dell Technologies kan Atea hjælper dig med at bygge bro fra jorden til skyen. Fra on-prem til cloud. Fra it til forretningen.

Vores specialister er ubetinget nogle af Danmarks mest kompetente og kan rådgive dig om alt fra enkeltstående produkter til komplette, hyperkonvergerede datacenter-løsninger. Uanset om du har brug for omfattende migrering af servere, storage, netværksløsninger, backup eller én samlet hyperkonvergeret løsning til on-site drift og kritisk beredskab.

Sammen finder vi det mix, der passer bedst til din virksomheds behov. For vi ved, at en 100 % cloud-løsning ikke nødvendigvis er den rigtige for alle virksomheder, og derfor tilpasser vi løsningen til dit eksisterende datacenter. På den måde kan du selv bestemme, hvad du vil beholde i kælderen, og hvad du lægger i skyen.

Har dit datacenter en 'Last Line of Defense'?

Der går i gennemsnit 23 dage fra en organisation rammes af et hackerangreb, til den igen er kørende på de fleste systemer. Er du i tvivl om din virksomheds digitale guld beskyttet godt nok? Så lad Atea hjælpe dig med at beskytte dit datacenter.

Vi tilbyder et besøg af en af vores ”Datacenter Preachermen”, som kan vurdere jeres sikkerhedsniveau og rådgive i, hvilke tiltag I med fordel kan gøre for at hæve det – uanset om datacenteret er on-premise eller i skyen.

 

DELL APEX - Revolutionen af din cloud-oplevelse

APEX er en revolutionerende tilgang til håndtering af din virksomheds it-infrastruktur. Den kan tilpasses og skaleres efter behov så komplekse teknologidetaljer håndteres for dig og frigiver tid og ressourcer til at vækste din virksomhed.

Med en hurtig implementering af APEX kan du reagere agilt på markedsændringer og nye muligheder. Vores services sikrer en forenklet og effektiviseret it-drift samt en brugervenlig administration af driften. Den fleksibilitet APEX kommer med, gør det muligt for dig at tilpasse virksomhedens it-ressourcer præcist til dine behov, mens du undgår unødvendige omkostninger. Økonomisk optimering gennem APEX betyder, at du kun betaler for de ressourcer, du faktisk bruger, mens robuste sikkerhedsforanstaltninger beskytter dine data mod trusler.

Vi står klar til at rådgive dig med strategien, valget, implementeringen og ikke mindst driften af dit valg.

Dell Technologies er en stor verdensomspændende it-leverandør. Ønsker du at vide mere om indkøb af PC, PC sikkerhed og PC-infrastruktur kan du læse meget mere og handle direkte i Atea Eshop:

 

 

DELL

 

Dell

Vi tager temperaturen på dit datacenter


Er du i tvivl om, hvordan en ny storage-platform vil påvirke performance og driftsomkostninger? Lige nu tilbyder Ateas ekspertteam - i samarbejde med Dell Technologies - et gratis og uforpligtigende sundhedstjek af din nuværende infrastruktur.

Software-værktøjet Live Optics synliggør besparelses- og optimeringspotentialet i en rapport tilpasset din virksomhed. Rapporten viser desuden, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

 

Din vej til et grønnere datacenter

Datacentre og it-udstyr skal ikke længere være en af de helt store klimasyndere. Netop derfor skal it-afdelingen være en aktiv medspiller i den grønne omstilling. Det, tror vi, skaber den største klimaeffekt.

Det er på den baggrund, at Atea lige nu tilbyder en workshop og en energianalyse af virksomhedens datacenter - i aktivt samspil med din it-afdeling. Book i dag og flyt dine klimamål tættere på realisering.

 

 

grøn datacenter

Cloud Experience Room

Primær storage

Der er mange muligheder og Dell Technologies har gennem Dell EMC produkterne længe været markedsledende. Seneste skud på stammen er et fokus på det der kaldes mid-market storage systemer (PowerStore) som er skalerbar all-flash storage til nutidens infrastruktur.

Den mindste version hedder PowerStore 500, som helt unikt er i stand til at håndtere din virksomheds mangeartede storage behov fra blok- og vVol-data til multiplatform-filstorage, hvilket muliggør udveksling og samarbejde. Der findes også andre modeller hos Dell Technologies, og Atea taler meget gerne med dig om fordele og ulemper i forhold til dit storage setup og dine ønsker for fremtidens i dit datacenter samt de enkelte scenarier hver i sær – uanset om det er on-prem, i skyen eller midt i mellem.

 

 

 

 

storage

Se Dell Technologies præsentere PowerStore 500​ ​

VxRail i kombination med VMware Cloud Foundation gør dig "cloud-ready" som aldrig før!​ ​

 

Fuldt integreret VxRail løsning med VMware Cloud Foundations, er en meget enkel vej til en hybrid og automatiseret infrastruktur

Med VCF kombineret med VxRail kan I en komplet portefølje af storage, databeskyttelse , implementerings- og finansielle services samt Ateas konsulentydelser. Én Alt-I-en løsning, der kører, administrerer og automatiserer s hele din portefølje af applikationer tværs af flere clouds - på meget sikker vis. Det er både agilt og simpelt at inkorporere.

 

Unikt ved Dell Future Proof Storage Loyalty Program

 

 

Tre års tilfredshedsgaranti

Vi garanterer tre år med fuld storage-tilfredshed. Til sammenligning opererer vores konkurrenter ofte kun med 30 dages tilfredshedsgaranti

 

 

All-inclusive software

Alle de software-redskaber - du skal bruge for at håndtere og beskytte data - er inkluderet i din enhed fra Dell Technologies med SC All-Flash

 

 

Ingen skjulte omkostninger

Gennemsigtige priser og services giver dig forudsigelighed i it-budgettet. Konsistent og kompetent support er naturligvis inkluderet

 

 

Data-migration uden bekymringer

Sømløse opgraderinger og integrerede tools til data-migration gør det let at opgradere til en ny storage-løsning