Spring til indhold
Tilbage til Partnere

Dell-løsninger til din virksomhed

Dell Technologies trækker tråde tilbage til en vision om at tilbyde større teknologisk adgang for mennesker over hele verden.

Visionen om at skabe teknologi-adgang for alle har skabt Dell Technologies, der kombinerer syv digitale teknologieksperter: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtusstream og VMware. Sammen former de en virksomhed med energien og evnerne til at sikre digital og teknologisk succes for kunder og samarbejdspartnere hver eneste dag.

Dell Technologies har fokus på menneskelig succes gennem adgangen til bedre teknologiske muligheder for virksomheder med store ambitioner verden over. Med innovation og den nyeste teknologi for øje sikrer Dell Technologies, at du får fleksible løsninger, så du kan performe på højeste niveau, når som helst og hvor som helst. Det er din vej til succes med de førende teknologiske løsninger og services på markedet.

Atea er Titanium BLACK partner hos Dell Technologies. Der er kun i alt 9 i HELE verden, som er Titanium BLACK, og det giver Atea nogle fordele kontra vores konkurrenter.

Vidste du desuden, at...

   Atea er certificerede i samtlige af Dell Technologies hardware teknologier

   Atea kan installere alle Dell Technologies hardware teknologier

   Atea kan udføre alle former for assessments fra Dell Technologies

   Atea er Pro Deployment Partner

   Atea har stor erfaring med VxRail installationer

 Din vej til et grønnere datacenter

Datacentre og it-udstyr skal ikke længere være en af de helt store klimasyndere. Netop derfor skal it-afdelingen være en aktiv medspiller i den grønne omstilling. Det, tror vi, skaber den største klimaeffekt.

Det er på den baggrund, at Atea lige nu tilbyder en workshop og en energianalyse af virksomhedens datacenter - i aktivt samspil med din it-afdeling. Book i dag og flyt dine klimamål tættere på realisering.

 

 

grøn datacenter

VxRail i kombination med VMware Cloud Foundation gør dig "cloud-ready" som aldrig før!​ ​

 

Fuldt integreret VxRail løsning med VMware Cloud Foundations, er en meget enkel vej til en hybrid og automatiseret infrastruktur

Med VCF kombineret med VxRail kan I en komplet portefølje af storage, databeskyttelse , implementerings- og finansielle services samt Ateas konsulentydelser. Én Alt-I-en løsning, der kører, administrerer og automatiserer s hele din portefølje af applikationer tværs af flere clouds - på meget sikker vis. Det er både agilt og simpelt at inkorporere.

 

Performance bygget på bæredygtighed

Unikt ved Dell Future Proof Storage Loyalty Program

 

 

Tre års tilfredshedsgaranti

Vi garanterer tre år med fuld storage-tilfredshed. Til sammenligning opererer vores konkurrenter ofte kun med 30 dages tilfredshedsgaranti

 

 

All-inclusive software

Alle de software-redskaber - du skal bruge for at håndtere og beskytte data - er inkluderet i din enhed fra Dell Technologies med SC All-Flash

 

 

Ingen skjulte omkostninger

Gennemsigtige priser og services giver dig forudsigelighed i it-budgettet. Konsistent og kompetent support er naturligvis inkluderet

 

 

Data-migration uden bekymringer

Sømløse opgraderinger og integrerede tools til data-migration gør det let at opgradere til en ny storage-løsning

 

Vi tager temperaturen på dit datacenter


Er du i tvivl om, hvordan en ny storage-platform vil påvirke performance og driftsomkostninger? Lige nu tilbyder Ateas ekspertteam - i samarbejde med Dell Technologies - et gratis og uforpligtigende sundhedstjek af din nuværende infrastruktur.

Software-værktøjet Live Optics synliggør besparelses- og optimeringspotentialet i en rapport tilpasset din virksomhed. Rapporten viser desuden, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

 

Forkort tilbagebetalingstiden og nedsæt CO2-aftrykket

 

RejooseTM* skaber bevidsthed omkring det miljømæssigt bedste valg ved at have energibesparelser og CO2-reduktioner i fokus. Dermed får du den mest relevante information, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.

 

Typisk 5 år gammel installation 

 

Beregninger fra RejooseTM* viser, at hvis du f.eks. udskifter en 5 år gammel installation bestående af traditionel 10K diske med en samlet usability på 140 TB til en ny Dell EMC SC7020 med tilsvarende 140 TB usable kapacitet bestående af 3,84 TB SSD diske og 4:1 deduplikering, kan du opnå følgende optimering:

 

Dell EMC SC7020 

 

*De dokumenterede energi- og CO2 besparelser er beregnet i Rejoose™ og verificeret af den uvildige rådgivningsvirksomhed Eoptimo. Rejoose™ er den førende online SaaS løsning til dokumentation af energi og miljøpåvirkning i Datacentre.

Vi giver din gamle storage-løsning nyt liv!


Hos Atea kan vi genanvende hardwaren i din udfasede storage-løsning - uanset, hvor det er købt! Atea håndterer udstyret i henhold til GDPR-lovgivningen og høje miljøstandarder.

Og hvis dit it-udstyr har værdi, sælger vi det videre og afregner med dig. Dermed bidrager du både til et bedre miljø og får samtid et ekstra tilskud til it-budgettet.

 

Læs mere om Dell EMC SC All-Flash Storage Arrays

 

Læs mere om Dell EMC Unity XT All-Flash Storage

 

Tilbage til Partnere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer