Spring til indhold
Atea kan sikre dit datacenter et perfekt udgangspunkt til rejsen mod skyen. Samtidig giver vi dig mulighed for at få mest mulig værdi ud at det, du allerede har.​

Dit udgangspunkt, din forretning

 

Byg fremtiden i dit eget datacenter og skab sikker bro til skyen​

Selv om alle taler om cloud, så står det meste infrastruktur stadig onsite i kundernes egne datacentre. Vi oplever dog et stærkt øget fokus på omstilling til cloud og dermed udnyttelse af alle de fantastiske løsninger og muligheder, skyen tilbyder. De frugter vil vi gerne hjælpe dig med at høste.

Du kan naturligvis ikke nedlægge dit datacenter fra den ene dag til den anden for at gå 100% cloud – det kræver strategi og løbende implementering.

Atea kan sikre dit datacenter et perfekt udgangspunkt til rejsen mod skyen. Samtidig giver vi dig mulighed for at få mest mulig værdi ud at det, du allerede har, og det er jo heller ikke sikkert at du skal have absolut alt i skyen.

 

Hold fast i strategien – lad dit hybride datacenter klare forandringerne​

Krisetider og pandemier kræver omstilling. Men det betyder ikke, at din virksomhed er nødt til at udstikke en helt ny kurs.

Med et hybridt datacenter kan du flytte dine workloads præcis der hen, hvor det giver bedst mening; fx public cloud eller on premise på en eller flere lokationer. Det hybride datacenter giver dermed din it-infrastruktur den fornødne fleksibilitet og kapacitet til at klare fremtidens udfordringer – uanset hvordan stormvejret omkring os påvirker din forretning.​ Til gengæld kan du holde fast i virksomhedens DNA og strategi. Det, tror vi, betaler sig på den korte og den lange bane.

Atea præsenterer Cloud Experience Room

 

 

 

 

 

 

 

cloud

#1  Din virksomhed skal tilgodese branchespecifikke krav – fx at data ikke må forlade matriklen.

Derudover imødekommer eget datacenter høje krav til lav latency fx til aktiehandel og andre ’real time’ processer.

Hvorfor stadig eget datacenter on-premise? ​

 

Tre årsager til, at virksomheder vælger at etablere eget datacenter via Atea

 

 

cloud

#2  Rejsen mod cloud kræver ressourcer, der både medfører ændringer i organisationen og i arbejdsprocesserne.

Desuden er tidens moderne datacenterteknologi i dag blevet nemmere at håndtere for interne it-afdelinger.

 

 

 

 

 

 

 

cloud

#3  For større virksomheder, der allerede har etableret en homogen infrastruktur med skalafordele, kan det typisk bedst betale sig at blive i eget datacenter. Ønsket om at bevare den fulde kontrol over data, spiller også en stor rolle.

Cloud Experience Room

Cloud er resultatet af en god investering

 

Lad os sammen skræddersy en workshop og demo-session, hvor vi i detaljen afdækker, hvad der vil gøre den største forskel for din virksomhed – fx bæredygtighed, omkostningsreduktion, hurtigere time-to-market eller måske det hele på én gang. Vi er klar til at inspirere og udfordre dig.

De virksomheder, vi dagligt taler med, er vidt forskellige steder i deres cloud-rejse – nogle er kun lige begyndt med de indledende tanker, andre har påbegyndt del-implementeringer og strategier, og den sidste del er godt undervejs i deres transformation.

​Vores skræddersyede workshop-program tager hensyn til dine udfordringer og spørgsmål. Hos Atea sætter vi en ære i at hjælpe dig sikkert i gang, så du med direkte adgang til skyen kan udvikle nye services, der giver værdi for dine medarbejdere og dine kunder - med andre ord vil du kunne fremvise synlige resultater på alle trin af rejsen.

 

Cloud Experience Workshop

En workshop i vores Cloud Experience Room

 

Besøg os i vores nye Cloud Experience Room, hvor vi vil inspirere og udfordre dig omkring din cloud-rejse

Hos Atea ønsker vi at hjælpe dig i gang eller hjælpe dig videre på din cloud-rejse. Vi udfærdiger et program til dig, der matcher dit udgangspunkt – og vi kan både facilitere dialogen på et strategisk ledelsesniveau eller på specialistniveau, hvor vi dykker ned i teknikken.

Til formålet har vi bygget et spritnyt cloud experience room, hvor vi gerne vil inspirere vores kunder via forskellige workshops. På menuen står der både idémøder, gennemgang af infrastruktur og konkrete demonstrationer, der viser dig den konkrete værdi, du kan tilføre din virksomhed.

Vi vil gerne hjælpe til bedre at forankre de spørgsmål du selv muligvis får fra din organisation:

 

cloud mindset

Hvorfor er cloud ikke et sted men en måde at drive it på?

fordele og faldgrupper

Hvordan kan du vende en driftsorganisation til en serviceorganisation?

cloud

Hvilke fordele og ikke mindst faldgrubber skal man som virksomhed være opmærksom på?

cloud

Hvordan kan man administrere en cloud infrastruktur med formålet af kunne servicere foretningen hurtigere?

Book din workshop i dag!

Vi kontakter dig på forhånd inden alle sessioner for at afstemme korrekt indhold og bedst mulig forberedelse fra vores cloud-eksperter.

´

cloud

I samarbejde med...

 

Dell