Spring til indhold
En rejse, hvor du er i trygge hænder – uanset hvor cloud-ready du er. ​ ​ Med Atea CloudTrack har vi sat struktur på din cloud-rejse, så din virksomhed har større sikkerhed for at få det forretningsmæssige output, I ønsker. Både mod rejsen til skyen og bagefter som “Living in Cloud”.

Hvad kan Atea CloudTrack gøre for din cloud-rejse?​

 

One-size-fits-all eksisterer ikke, når det gælder cloud. Det ved vi, fordi vi hver dag hjælper kunder i alle størrelser og alle brancher i skyen. Derfor har vi udarbejdet et komplet program, der gør dig i stand til at flytte og administrere workloads under og efter rejsen til skyen. 

 

 

CloudTrack-programmet styrker og strukturerer din digitale moderniseringsrejse uden at underkende, at virksomhedens digitale udgangspunkt spiller en væsentlig rolle. Hele programmet bygger på veldefinerede og afprøvede processer og rammer, der både sikrer fremdrift i forhold til dit fremtidige cloud-fundament - og ikke mindst fremtidige cloud governance.

 

Udnyt kræfterne i skyen​

Hvor er du på din cloud-rejse?

 

Med Atea CloudTrack kan du på et oplyst grundlag selv bestemme, om du ønsker hele eller dele af rejsen til skyen. For at forstå de forskellige journeys, kan du læse mere om hvert trin nedenfor.

En guide til rejsen i skyen

 

Cloud Strategy Journey

Din strategi mod skyen​.

Vi hjælper dig med at dokumentere din cloud-strategi effektivt gennem en række fokuserede workshops og trin. 

 

 

Cloud Governance Journey

Er din cloud-rejse blevet forsinket pga. udfordringer? 

Med vores komplette cloud-governance rejse, hjælper vi dig med at tilpasse din forretnings-, organisations og teknologistrategi. 

 

 

Cloud Migration Journey

Få hjælp på det rigtige tidspunkt, det rigtige sted.

En vellykket cloud-adoptionsstrategi afhænger af flere forskellige faser: Define, plan, ready, migrate, innovate, govern og manage. 

 

 

Cloud Modernization Journey

Brug din egne cases​.

Alle it-porteføljer indeholder nogle arbejdsmængder og ideer, der kunne forbedre virksomhedens position på markedet væsentligt - ved at blive moderniseret. 

 

 

Cloud Management Journey​

En platform, der giver dig fuld kontrol, gennemsigtighed og leveringsevne 

At levere en cloud-strategi kræver solid planlægning, beredskab og adopteringsforpligtelser, men det er den igangværende drift af de digitale aktiver, der rent faktisk vil sikre de konkrete forretningsresultater i skyen. 

 

 

Cloud Optimization Journey​

Få kontrol og oversigt over forbrug og omkostninger

Vi kan hjælpe dig med at sikre, at dine cloud-ressourcer udnyttes så effektivt som muligt, så omkostningerne bliver holdt nede.

 

 

Cloud Security Journey​

Uanset hvor du er på cloud-rejsen er høj sikkerhed en forudsætning​.

Med vores hjælp får du en leverandøruafhængig og objektiv sikkerhedsgennemgang af din cloud-platform og implementerede løsninger, hvor du ender med en kundespecifik analyse inklusive vores anbefalinger.

 

 

Cloud Workplace Journey​

Morgendagens arbejdsplads, i dag​!

Ved at sætte brugeren i centrum, med de rigtige værktøjer og oplevelser - aktiveres øget samarbejde, engagement og højere produktivitet.

 

Vil du høre mere om Atea Cloudtrack?

 

 

Vi ringer dig op og giver dig endnu mere indsigt i de otte cloud journeys.