Spring til indhold
Mange it-afdelinger efterlyser indsigt i bl.a. datacenter-ressourcer, it-sikkerhed, optimeringspotentiale og input til cloud-migrering. Derfor introducerer vi nu Infrastructure Insights - din genvej til øget visibilitet og indsigt i din infrastruktur.

Atea Infrastructure Insight

Efterhånden som innovative teknologier udvikler sig, bør virksomheder vurdere, hvordan de kan udnytte dette komplekse potentiale, hvor Cloud er en voksende konkurrenceparameter! Hvad enten der optimeres på den eksisterende infrastruktur, eller migreres til en Cloud-infrastruktur, tager en succesfuld transformation udgangspunkt i forståelse for afhængigheder og risici i dit eksisterende server- og applikationslandskab.

Lyder det uoverskueligt? Bare rolig, vi har værktøjet og kompetencerne, der gør dig i stand til at planlægge din transformation med de rigtige prioriteringer.

 

 

 

Gå fra den manuelle metode ...

 

Fremskaffelse og indsamling af information omkring din it-infrastruktur kræver typisk en omfattende og ihærdig indsats, der tager utallige timer, dage eller ugers arbejde​.​

Samtidig er resultatet af en manuel rapportopsamling typisk kun et øjebliksbillede!

... til automatisering

 

For at kunne lykkes med optimering og cloudtransformation skal du kunne forstå din eksisterende digitale ejendom og de indbyrdes afhængigheder i din it-infrastruktur. Først dér, kan du planlægge din transformation med de rigtige prioriteringer.​

Ønsker du at opnå dybere indsigt i din it-infrastruktur?

 

Atea Infrastructure Insights

 

Med adgang til en moderne online Infrastructure Insights platform kan du optimere din infrastruktur og bygge din cloud-transformationsproces på ekstraordinær indsigt. Platformen giver dig uhindret visibilitet i din eksisterende digitale ejendom. Gennem en datadrevet tilgang til succesfuld optimering og cloudtransformation kan du se frem til algoritmisk klassificering og vores ekspertrådgivning til din fremtidige it-infrastruktur.

pc skærme

Hvilken værdi giver Atea Infrastructure Insights?

 

cloud infrastructure

Skaber datagrundlaget for optimal datacenterstyring

 

it-sikkerhedsrisici   ​

Synliggør optimeringsmuligheder ​

 

 

 

 

optimerings kandidater

Synliggør udvalgte it-sikkerhedsrisici   ​

 

 

cloudcloud

Kan opstille prisscenarier for cloudtransformation  ​

 

 

C02

Spotter optimeringskandidater, der både mindsker dit CO2-aftryk og giver økonomiske gevinster ​