Spring til indhold
Med cloud får du effektive muligheder for at udvikle din forretning. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med cloud services i trygge hænder

Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

En cloud-strategi handler ikke om it, men om forretningens udviklingsmuligheder. Vi har kompetencerne og de bedste cloud løsninger, der med udgangspunkt i din virksomhed, sikrer, at du får maksimalt udbytte af dine data i skyen. I samarbejde med verdens førende cloud-partnere, kan vi som de eneste i Danmark, tilbyde alle de specialistkompetencer, der sikrer, at din cloud-strategi bliver en succes.

 

 

Dataplatformsløsninger, der matcher din virksomheds behov

 

Azure Office Public Cloud

Public Cloud

Alle veje fører til de store Public Clouds. Her får du cloud-løsninger med næsten ubegrænsede teknologiske muligheder. Vi kan være din cloud-partner og få dig sikkert i mål i det tempo, der passer din virksomhed.


 

Office datacenter on premise

Hybrid Cloud

On premise møder cloud.
Med et hybridt datacenter høster du fordelene ved fremtidens cloud-teknologi uden at kaste investeringerne i det udstyr du allerede ejer over styr.
 

Atea Cloud office

Atea Cloud

Når du gerne vil have, at dine data i skyen er lidt tættere på. Med Atea Cloud sikrer du både, at dine data i skyen og cloud services forbliver i Danmark, samt at din cloud support bliver leveret af danske medarbejdere. 

Office datacenter on premise

Det Moderne Datacenter

Selv om alle taler Cloud, så står det meste af infrastrukturen stadig i kundernes egne datacentre. Vi kan hjælpe med datacenter, kabling, netværk, virtualisering, server, storage, backup og alt det andet, du har on premise.

 

Cloud services hjælper dig med at arbejde på tværs af internettet

 

Med andre ord er cloud - eller skyen - din måde at arbejde sikkert og effektivt over nettet på. Hos Atea hjælper vi dig med at få det bedste og mest effektive ud af cloud, så du kan fortsætte din virksomheds udvikling i takt med den øgede digitalisering.

Få en skræddersyet cloud-løsning

Ikke to virksomheder er ens, og derfor kan du have brug for en anden cloud-løsning end andre virksomheder. Hos Atea er vi specialister i cloud, og derfor kan vi som din cloud-partner hjælpe dig med at finde frem til lige netop dit behov.

Måske har du brug for meget cloud storage, måske har du brug for mindre lagerplads i skyen. Det handler helt og holdent om dine behov for datalagring i hverdagen.

 

Cloud Drive – få fuld kontrol over dine data

I enhver virksomhed er der personfølsomme data og dokumenter, der skal håndteres med stor diskretion. Og for enhver virksomhed er det vigtigt at vide sig sikker på, at alle data opbevares med størst mulig sikkerhed.

Med Cloud Drive eller Cloud Storage får du en effektiv måde at sikre dig imod tab af data på. Hvis uheldet er ude og computeren går i stykker, kan du med online storage i skyen sikre, at dine data ikke går tabt.

Gennem Cloud Drive har du altid en stabil backup i ryggen med en data-kopi liggende online. Det vil sige, at du ikke kun har dine data liggende på din computer, men at du i stedet vil have den sikkerhedskopierede fil liggende i cloud – og du kan derfor tilgå den fra en hvilken som helst computer. Det er en effektiv måde at kombinere medarbejdermobilitet med høj sikkerhed i hverdagen.

Cloud Drive er et program, der understøtter dig ved at sende sikkerhedskopier af dine data til et datacenter, som opbevarer dem under sikrede forhold. Hos Atea har vi de rette kompetencer til at opbevare dine dyrebare data og filer, netop fordi vi har specialistfærdighederne i orden, og fordi vi samarbejder med de bedste cloud-partnere i verden. På den måde kan du føle dig helt tryg ved at overlade din datahåndtering til os – vi topsikrer din virksomheds data, så du aldrig behøver bekymre dig om datatab igen.

 

Læg din forretning ud i cloud

Cloud er en god løsning for din forretning på flere punkter. Dels kan du og dine kolleger fokusere på forretningens udvikling frem for dens vedligeholdelse – det skaber større produktivitet i virksomheden, fordi du får mulighed for at fokusere på dens vækst.

Dels får du større tryghed, fordi du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt dine data er i sikre hænder. Sikkerhedsstandarderne er i dag i top, når du vælger en cloud-løsning til din virksomhed.

Data definerer dine fremtidsmuligheder

 

Arbejdet med data er med til at bringe beslutningstagere i virksomheden ny indsigt, som understøtter virksomhedens vækstagenda og øvrige strategiske initiativer. Målet er at give kunderne en endnu bedre brugeroplevelse, vinde markedsandele, forbedre produktionen eller understøtte eksisterende beslutningsprocesser. 

Hos Atea mener vi, at små og mellemstore virksomheder - på samme måde som C20-virksomhederne – skal have mulighed for at forløse mere af det forretningsmæssige vækstpotentiale, som skabes af ny digital teknologi og brugen af data på strategisk plan. 

Men det kræver kompetencer at arbejde taktisk med ny digital teknologi. Derudover er det ofte omkostningstungt at oprette dedikerede data.

Analytics-afdelingerne og virksomhederne bør derfor vælge et strategisk samarbejde med en partner, der kan understøtte dem i deres udvikling og transformation, samt opbygningen af en fleksibel og agil Hybrid Platform-infrastruktur, der kan skaleres i takt med virksomhedens stigende behov for kapacitet.

Hvordan kommer du bedst i gang med at bruge dine data?


Det vigtigste er at finde og lokalisere data, som er væsentlige for din virksomhed. Modsat er det derfor ikke essentielt at kende alle data i detaljer, hvorimod det er vigtigere at genkende mønstre i data. Denne proces vil derfor i langt de fleste tilfælde kræve dyb indsigt i, hvordan og hvorfor dine data er blevet skabt.

Hos Atea lægger vi derfor meget stor vægt på samarbejdet med ressourcer, der besidder specifik domæneviden inden for det område, datakilden stammer fra. Data bliver først for alvor anvendelige, når ressourcer med domæneviden kan udfordre informationerne.

Atea har kompetencerne til at realisere virksomhedernes behov. Sammen kan vi forløse potentialet for nye forretningsmuligheder samt muligheden for at optimere og automatisere tidskrævende arbejdsprocesser.

Et andet vigtigt element element i en Hybrid Platform-infrastruktur er etableringen af en dataplatform, da data er ubrugelige, hvis virksomheden og medarbejderne ikke kan stole på dem eller få adgang til dem. En dataplatform gør det muligt at oprette forbindelse til data, styre dem og bruge dem til analyse. Dataplatformen giver også alle virksomhedens databrugere mulighed for at samarbejde fra et enkelt, samlet interface, der understøtter et stort antal tjenester og åbne API’er, som er designet til at arbejde sammen.

 

 

”For os handler cloud om, at vi i dag kan flytte grænserne for, hvordan øget digitalisering kan styrke os som virksomhed - både som ansatte, men i særdeleshed også i forhold til at drive en moderne virksomhed for vores kunder og andelshavere”

— -Thy Mors Energi

Case: Thy Mors Energi

 

Thy-Mors Energi betjener sig af en driftet cloudløsning med workloads placeret i både Ateas cloud og i Microsofts cloud-platform, Azure.

 

Thy Mors Energi

 

Søger du en cloud-løsning til den offentlige sektor?

Den offentlige sektor har de samme behov som det private erhvervsliv. Det er vores mål at sikre det offentlige
de bedste cloud-løsninger, der kan være med til at sikre effektiv it-drift til gavn for hele det danske samfund.