Spring til indhold
Skadelige phishing-, ransomware- og malware-kampagner rammer ofte danske virksomheder gennem medarbejdernes e-mails. Høj mail-sikkerhed er derfor et afgørende bolværk mod hackere og dyrebare data-læk.

Vi hjælper dig, før dårlig mail-sikkerhed underminerer din forretning!

 

Vi samarbejder med en bred vifte af markedets førende producenter inden for mail-sikkerhed. Derfor kan vi - som de eneste i Danmark - rådgive din virksomhed på tværs af de producenter og teknologier, som specialiserer sig inden for sikker e-mail og kryptering af mail.

Vi tænker samtidig hele virksomhedens eksisterende it-infrastruktur og fremtidige behov ind i jeres færdige løsning. De løsninger og muligheder, som Atea rådgiver om og implementerer, dækker ethvert krav og behov til din virksomheds it-infrastruktur. Uanset om virksomheden ønsker en on-prem, cloud-based eller hybrid-løsning.

 

Specialister på it-sikkerhed i bredden og dybden

Med Atea får du adgang til specialister, der både arbejder i bredden og i dybden. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed igennem alle aspekter af en komplet mail-sikkerhedsløsning. Atea er blandt andet førende inden for rådgivning og implementering af Data Loss Prevention-løsninger (DLP). Vi rådgiver omkring Governance og sikkerhedsprocesser, som skal være på plads, inden vi påbegynder DLP-implementeringen.   

Gør din vigtigste kommunikationslinje sikker - lad os teste din mail-sikkerhed

 

Processen er hurtig, nem og værdiskabende for din virksomhed. Du modtager en rapport, som giver et komplet øjebliksbillede af jeres mail-sikkerhed, herunder fejl og mangler, anbefalinger til forbedringer m.m.

 

Fem trin til sikker e-mail

 

Cybertruslerne udvikler sig hele tiden. Særligt virksomhedens og medarbejdernes mail-konti er sårbare over for mail-svindel, phishing og malware. Følg tjeklisten og beskyt dig selv, virksomheden og dine kollegaer.

 

Fem trin til sikker email

Ny undersøgelse: Din indbakke kan skade virksomheden

 

It-beslutningstagere i Norden er ikke i tvivl: Skadelige phishing-, ransomware- og malware-kampagner, der ofte rammer virksomhederne gennem medarbejdernes e-mails, er nogle af de største trusler mod it-sikkerheden.

 

Udpluk fra vores undersøgelse i 2029: Hvilken faktor prioriteres højest, når der skal træffes beslutninger om it-sikkerhed?

 

Grafik email undersøgelse it-sikkerhed

Få det stærkeste hold til at sikre din mail-sikkerhed

microsoft logo

symantec logo

cisco logo

mcafee logo

trend micro logo