Spring til indhold
Vi skaber den it-sikkerhed, der passer bedst til din forretning!

It-sikkerhed: Det handler om at være et skridt foran!

 

Vores højtuddannede konsulenter varetager både design af sikkerhedsarkitekturen, integration til eksisterende løsninger og implementering af nye komponenter og sikkerhedstilpasninger. Kompetencerne bliver løbende vedligeholdt og udbygget gennem et omfattende uddannelses- og certificeringsprogram.

 

Det sikrer, at vi til stadighed leverer markedets højeste kvalitet i vores sikkerhedsløsninger. Samtidig arbejder vores sikkerhedskonsulenter tæt sammen med både Security Operations Center (SOC) samt Security Operations og Security Advisors for at sikre løbende vidensdeling og sparring. Til gavn for sikkerheden i din virksomhed.

 

Sikkerhedsløsninger til hele din virksomhed

 

I tæt samarbejde med branchens bedste sikkerhedsleverandører hjælper vores dygtige implementeringskonsulenter med at bygge den mest effektive sikkerhedsarkitektur til din virksomhed.

 

Vores sikkerhedsløsninger hjælper med at sikre hele din infrastruktur; fra applikationer, devices, klienter og infrastruktur til datacenter og cloud.

It-konsulenter

Udvalgte løsninger til dig

 

Security Architect as a Service

Security Architect as a Service icon

Jeres strategi og mål i fokus

Vores sikkerhedsarkitekter har gennemgribende erfaring med at beskytte virksomheder som din og designe et sikkerhedsværn, der passer til det aktuelle trusselsbillede og til jeres investeringsparathed.

Vi kan hjælpe upåagtet af om det er en ny komplet sikkerhedsinfrastruktur eller tilskrivninger til det eksisterende setup.

Sparring er alfa omega

Vores sikkerhedsarkitekt er til jeres rådighed, og kan udføre specifikke arkitektopgaver eller indgå som teknisk sparringspartner til CIO/CISO.

Det kan vi uanset opgavens omfang.

 

 

Data Loss Prevention

data loss prevention icon

Data i fokus

Med Data Loss Prevention garanteres i et lækagefrit setup! Løsningen går på tværs af data fra både Endpoints, Servers, Cloud, web og mail.

Nøglen til compliance

DLP udgør selve nøgleløsningen, som skal være på plads for at kunne understøtte GDPR.

Desuden bistår DLP imod lækage af forretningskritisk dokumentation. Noget, der er yderst attraktivt for hackerindustrien at få fat på.

 

 

SIEM as a Service

SIEM analyse

Få adgang til en effektiv platform, der giver jer ro i maven!

Det gode alarmberedskab

Med vores Managed SIEM Service hos Atea øger vi jeres evne til at reagere på sikkerhedshændelser og opfylde rapporteringskrav, der lever op til compliance standarterne. Vi har på nordisk plan etableret en fælles standardiseret platform for opsamling af log- og sikkerhedsevents fra andre virksomheders infrastruktur, der ligner din profil.

Vi udfører benarbejdet

Så kan I fokusere på outputsene og værdien bag SIEM as a Service, mens vi drifter, vedligeholder og udvikler løsningen for jer.

Det er optimering af jeres ressourcer!

 

 

Atea Security Support

Atea Security Support

Atea Security Support er en sikkerhedsteknisk supportafdeling med dansktalende spidskompetencer, der udelukkende beskæftiger sig med sikkerhedssupport for vores kunder.

Atea Security Support dækker support via telefon og mail på sikkerhedsløsninger fra McAfee, Symantec og Trend Micro indenfor - installation, konfiguration, problemanalyse og fejlfinding, virus udbrud, oprydning efter virusinfektioner samt generelle virus, antivirus og sikkerhedsrelaterede emner

De højeste partnerstatusser

Igennem mange års partnerskaber, har vi opbygget et stærkt videns- og løsningssamarbejde med Symantic, McAfee og Trend Micro. Ved alle tre producenter besidder vi de højeste partnerstatusser. Det er din tryghed for den nyeste viden!

Yderligere information

Har du spørgsmål til Atea Security Support, er du velkommen til at kontakte os på: Telefon: (+45) 70 25 61 56 eller via "bliv kontaktet" knappen.