Spring til indhold
Med mikrosegmenterings-software fra Cisco og VMware kan du både isolere kompromitterede servere i dit eget datacenter, såvel som i det fysiske miljø, inden de skadelige følgevirkninger breder sig til hele din infrastruktur.

Kig dig selv i spejlet! Passer din it-sikkerhed til det, du ser?

 

Danske it-afdelinger må i dag leve med visheden om, at alle organisationer kan hackes. Derfor handler fremtidens it-sikkerhed i højere og højere grad om at inddæmme og minimere skaderne inde fra dit eget servermiljø – hvad enten det ligger i eget datacenter, i skyen eller er hybrid cloud.

Vigtigheden af at supplere den traditionelle, perimeter-beskyttende firewall med et software-defined datacenter understreges af den måde, som flere og flere virksomheder arbejder på. Kravene fra forretningen og fra compliance og regulativer gør det mere komplekst at styre it-operationen, hvis ikke vi har de rigtige værktøjer.

 

Sandheden er, at det oftest kun er godt 5-10% af al trafik, som går nord/syd igennem perimeter-firewallen. De resterende 85-95% er intern øst/vest servertrafik, hvilket giver it-kriminelle et enormt incitament for at bryde ind. Kommer de først ind, har de mange steder i dag frit spil til at udnytte serverne. 

Med mikrosegmentering kan du implementere din sikkerhedspolitik helt ned på server- og workload-niveau, dybt inde i dit datacenter. Du kan dermed etablere vandtætte skotter i din infrastruktur, der gør det let at isolere den enkelte, kompromitterede server, inden sikkerhedsbruddet bliver en trussel for hele dit forretningsgrundlag.

Hvad er mikrosegmentering?

Det får du ud af mikrosegmentering

 

Beskyttelse

 

Beskyttelse

 

Synlighed

 

Synlighed

 

Kontrol

 

Kontrol

Mikrosegmentering hos Atea

 

Som de eneste i Danmark kan vi rådgive dig på tværs af partnere og teknologier, lige som vi vil tænke hele din virksomheds eksisterende it-infrastruktur og fremtidige behov ind i jeres færdige løsning.

Mikrosegmenteringen sker via en hypervisor, hvor det er muligt at styre trafikken imellem servere øst/vest, nord/syd og aflevering til det fysiske net. Vi segmenterer på følgende komponenter og det er op til din virksomhed at beslutte, hvor grundigt der skal segmenteres:

  • Fysiske net distribution. (Enheder – Såsom printere og telefoner)
  • Port-gruppe. (VLAN)
  • Operativt system (Server)
  • Applikationer. (Programmer)

 

arbejde kontor

VMware NSX

Forbind dine systemer mens du beskytter dem på tværs af datacentre, cloud-netværk og applikationer.

VMware NSX Data Center hjælper dig med at opnå solid it-sikkerhed. Uanset om dit mål er at reducere angrebsmodtagelige overflade af dit virtuelle desktop-miljø, gør NSX Data Center dig i stand til at mikrosegmentere, så du kan definere og understøtte it-sikkerhedsprocedurer og policer konsistent gennem alle systemer.

 

 

Få en gratis analyse af jeres it-sikkerhed, og få bl.a. indsigt i:

  • Analyse af øst/vest og nord/syd trafik.
  • Fordelingen mellem øst/vest og nord/syd.
  • Hvilke servere har ingen funktion.
  • Anbefaling af hvordan en segmentering kan se ud.