Spring til indhold
Nyhed19-03-2020

vExpert 2020 Award Announcement

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vores infrastruktur arkitekter Allan Kjær, Anders Jacobsen og Christian Grønbæk Møller er blevet udnævnt til VMware vExperts. Et stort tillykke til alle tre!

Vores tre dygtige kolleger har fået disse ord med på vejen fra komiteen: "Hver af disse vExperts har bidraget på betydelig vis til deres community og har udvist en vilje til at dele deres erfaringer med andre. Vinderne er ikke blot medvirkende på blogs og Twitter, men også som forfattere, VMUG medlemmer og offentlige fortalere."

Om VMware vExpert

Titlen som vExpert er eksklusivt udstedt af VMware til meget aktive medlemmer i VMwares community. I 2020 er omkring 1730 personer i verden blevet tildelt vExpert prisen, og kun 20 danskere kan i år kalde sig vExpert. For at blive vExpert kan man ansøge via tre retninger: Evangelist Path, Customer Path, VPN (VMware Partner Network) Path.

vExpert programmet blev startet i 2009 af John Mark Troyer for at anerkende VMware teknikere, der frivilligt involverer sig i VMwares community i form af tekniske diskussioner online og offline. Som vExpert får man adgang til et fordelsprogram, der blandt andet indeholder tilladelse til at bruge vExpert logo, adgang til private Beta programmer, eksklusive briefinger samt 365-dage Eval licenser til de fleste VMware produkter.