Spring til indhold
Nyhed12-03-2021

Panasonic Security og Atea indgår samarbejde om overvågning

Atea er blevet udnævnt til Premium Partner af Panasonic Security, der er blandt de førende inden for innovative sikkerheds- og overvågningsløsninger. Det nye samarbejde og udnævnelsen er med til at styrke Ateas strategiske fokus på sikkerhed og videoovervågning.

Ballerup den 12. marts 2021 – Panasonic og Atea har indgået et samarbejde om it-løsninger til sikkerhed og videoovervågning. Som kun en ud af kun to leverandører i Danmark har Panasonic valgt at give it-leverandøren status som Premium Partner.

”Vi glæder os meget over samarbejdet med Atea. De er på alle punkter et stærkt match og vægter kvalitet i både rådgivning og installation lige så højt, som vi gør,” siger Kenneth Bergmann, der er Nordic Project Sales Manager hos Panasonics nordiske afdeling af Security Systems. 

Det nye partnerskab med Panasonic understøtter Ateas strategiske fokus på intelligente videoovervågningsløsninger, for eksempel til ansigtsgenkendelse. Atea Connect tilbyder allerede brancheførende løsninger og rådgivning inden for design, opbygning, planlægning og implementering af alle typer installationer til videoovervågning af blandt andet el, struktureret kabling, adgangskontrol, video og energioptimering.

”Panasonic er et stærkt brand, og deres produkter og løsninger er blandt markedets bedste. Vi oplever en hastigt voksende efterspørgsel efter løsninger og knowhow til intelligent videoovervågning. Derfor er vi meget tilfredse med samarbejdet med Panasonic og glæder os til at tilbyde endnu bedre løsninger til vores kunder inden for intelligent videoovervågning, som er er strategisk fokusområde for os,” siger Jimmi Hegn Jørgensen, der er Manager, Sikring Øst & Vest i Atea.

60 års erfaring

Panasonic har været førende i den globale sikkerhedsindustri i 60 år og tilbyder innovative, intelligente AI-sikkerhedsløsninger i verdensklasse understøttet af Panasonics unikke “video capturing x sensing”-teknologi. Panasonics sikkerhedsprodukter indeholder en række intelligente funktioner, hvoraf mange kan integreres for at skabe et komplet, pålideligt og omkostningseffektivt sikkerhedssystem.

Panasonic står desuden bag den voksende videoplatform Video Insight, der udfordrer det eksisterende marked på de årlige licensbetalinger. Ved at introducere Video Insight er det muligt at få et åbent enterprise Video Management System uden årlige omkostninger til licenser og opgraderinger. Video Insight understøtter mere end 130 producenter og 5.000 forskellige kameraer.

Partnerskabet mellem Panasonic og Atea betyder også, at Atea får adgang til Panasonics ’Preffered Distributor’ CCTV Nordic A/S, som i mange år har designet og udviklet kamerasystemer, der imødekommer alle former for professionelle behov.

”CCTV Nordic har håndplukket produkter og løsninger fra branchens øvrige førende leverandør og besidder nogle af branchens dygtigste og mest passionerede eksperter. Jeg ser derfor store muligheder i samarbejdet,” siger Jimmi Hegn Jørgensen, der er Manager, Sikring Øst & Vest i Atea.

”Vi ser et stort potentiale og stærke synergier i partnerskabet med Atea. Vi har begge et markant fokus på it-sikkerhed og formidler kun udstyr, der er fremstillet med it-sikkerhed i højsædet – og altid ledsaget af kompetent rådgivning, opsætning og brug af udstyret,” siger Jesper Dybdahl, direktør hos CCTV Nordic A/S.

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Director, PR & Communication, Atea

E-mail: Maja.Nordal.Brenoe@atea.dk

Telefon: +45 4214 0246

 

Om Atea – Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.