Spring til indhold
Pressemeddelelse 17-01-2014

Atea løber med global hæder

Atea har taget to vigtige awards med hjem til Danmark fra det netop afholdte Citrix Summit i Florida. Internationale Citrix hædrer Ateas evne til at skabe innovation og tilføre ekstraordinær forretningsmæssig værdi for kunderne.

Ballerup, den 17. januar 2014 – Det er to meget prestigefyldte priser, Atea har modtaget i forbindelse med Citrix Summit: Citrix Innovation Award for partnere i kategorien Midmarket-løsninger samt 2014 Top Mobility Deal for EMEA og Nordeuropa.

Citrix Innovation Award gives til en partner, der driver innovation og som har leveret en ekstraordinær forretningsmæssig værdi for kunderne. Atea har som Citrix’ største partner i Danmark formået, at skabe visionære og driftssikre løsninger. Det er den indsats, Atea nu anerkendes for i opløb med store, globale aktører.

Atea modtager priserne specifikt for to særligt vellykkede projekter, nemlig den VDI-løsning, som Atea har skabt for BRF Kredit, og den rådgivning, som Atea har leveret til Arla i forbindelse med deres nye mobilstrategi og valg af mobile management løsningen XenMobile Enterprise.

”Vi er meget beæret over de priser, som vi har kunne tage med hjem fra USA. Vi ser det som en stor anerkendelse af vores arbejde med at få vores kunder til at betragte it som en strategisk vigtig ressource, som muliggør deres organisatoriske succes,” siger Christian Almind, salgschef i Atea.

To løsninger

De to løsninger, som Atea hædres for, viser den innovationstankegang der er hos Danmarks største leverandør af it-infrastruktur. BRF Kredits medarbejdere blev efter implementeringen af løsningen langt mere produktive med blandt andet en reduktion af login-tider på 90 procent, og samtidig kunne it-administrationsomkostningerne reduceres betragteligt ved hjælp af den virtuelle desktop-løsning, der blev skabt med Citrix-teknologi.

”Vi er stolte af at anerkende Atea, fordi de leverer ægte forretningsværdi til deres kunder, herunder BRF Kredit. Det er med partnere som Atea, at vi vil fortsætte med at vokse og tilbyde den slags løsninger, som vores kunder efterspørger,” sagde Tom Flink, Vice President of Channels and Market Development Sales, Citrix i forbindelse med overrækkelsen af priserne.

 

Yderligere oplysninger

Salgschef Christian Almind
Mobil 30 78 18 76
E-mail christian.almind@atea.dk