Spring til indhold
Pressemeddelelse 08-05-2014

Peter Trans forlader Atea

Peter Trans har været i selskabet i 12 år, blandt andet som administrerende direktør for Atea A/S i Danmark gennem fem år og siden 2011 som koncerndirektør i Atea ASA.

Ballerup, 8. maj 2014 - “Jeg vil benytte anledningen til at takke Peter for hans store bidrag til Atea gennem alle disse år. Peter har lang erfaring fra it-branchen og hans viden om branchen har været stærkt værdsat,” siger koncernchef Steinar Sønsteby, Atea ASA.

46-årige Peter Trans meddelte i efteråret den øvrige koncernledelse, at han i løbet af 2014 gerne ville fratræde sin stilling for i stedet at prøve kræfter med iværksættermiljøet, hvor han blandt andet kan anvende sin store erfaring inden for teknologi, innovation og ledelse.

“Atea er en fantastisk virksomhed, og jeg er utrolig stolt over at have været en del af opbygningen. Når vi i en stor koncern sidder med 3-4 års strategiplaner, skal man ved indgangen til en ny periode altid overveje, om man tager perioden med, eller om det er tid til at skifte spor. For mig er tiden kommet nu, så når jeg har afleveret mine sidste opgaver, vil jeg fokusere på en ny fremtid uden for Atea,” siger Peter Trans.

Peter Trans forlader selskabet, når hans sidste opgaver er overdraget i løbet af maj - juni 2014.

Yderligere oplysninger

Steinar Sønsteby, CEO Atea ASA 
Mobil +47 930 55 655