Spring til indhold
Pressemeddelelse 02-03-2015

Atea køber Compliance Group

Atea vil være Danmarks førende rådgiver af software-aftaler. Med købet af danske Compliance Group i Søborg erhverver Atea nu en af landets dygtigste virksomheder inden for software asset management på IBM-platforme.

Ballerup, den 2. marts 2015 – Atea kan i dag offentliggøre købet af Compliance Group i Søborg, der er en af Danmarks førende rådgivere inden for software asset management (SAM), der hjælper kunder med alle aspekter inden for indgåelse, håndtering og udnyttelse af de helt rigtige softwareaftaler.

”Med købet af Compliance Group tør jeg godt påstå, at vi nu har markedets førende rådgivere inden for software på IBM-platforme. Gennem årene har vi etableret branchens største team af Microsoft licensspecialister og er også stærke på en række andre softwareproducenter, men IBM – som også er en strategisk vigtig partner for os – har manglet. Med opkøbet af Compliance Group kan vi nu tilbyde endnu mere kompetent rådgivning til vores kunder. Hvis softwareindkøb og –håndtering gøres rigtigt, er der mange penge at spare. Samtidig er auditering fra producenter en voksende udfordring for mange kunder og der kan vi nu give ’ro i sjælen’. En god SAM-leverandør er med til at sikre, at alle vilkår og aftaler til softwareleverandørerne overholdes,” siger afdelingsdirektør Jan Skelbæk, Atea.

Opkøbet af Compliance Group sker blot to måneder efter, at Atea købte netværksvirksomheden Axcess med 200 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 700 millioner kr.

”Compliance Group har kun 2 medarbejdere, som er de stiftende partnere, men de er til gengæld Danmarks skarpeste team på IBM-området,” siger afdelingsdirektør Jan Skelbæk.

Perfekt match til gavn for kunderne

Compliance Group er stiftet i 2007 af Johnny Nielsen og Henrik Rudolf. Begge har tidligere været ansat i IBM i en årrække og har gode relationer til IBM’s salgs- og partnerorganisation, som også anerkender Compliance Groups vigtighed og position på markedet.

SAM er et hurtigt voksende forretningsområde for Atea, der har stærk fokus på Microsofts ydelser. Med overtagelsen af Compliance Group får Atea et stærkt aftryk på IBM’s SAM-ydelser, og derved bevæger Atea sig hurtigt videre mod målet om at have spidskompetence på alle de største softwareproducenter.

Compliance Group flytter med det samme ind hos Atea i Ballerup. Købssummen oplyses ikke.

Yderligere oplysninger

Afdelingsdirektør Jan Skelbæk, Atea A/S
Mobil 30 78 08 08
E-mail jan.skelbaek@atea.dk

Adm. direktør Morten Felding, Atea A/S
Mobil 30 78 01 00
E-mail morten.felding@atea.dk