Laddar meny

Byg en solid it-infrastruktur med Atea

Vi leverer it-løsninger inden for netværk, kabling, datacenter og server herunder backup og storage til alle typer virksomheder. Book et møde med vores it-konsulenter for teknisk service eller få råd og vejledning om, hvordan du kan optimere af din it-infrastruktur.

Se alle vores kompetencer og services Tilbage

Datacenter og server storage til erhverv

Datacenter, server og storage-løsninger

Fremtidssikr din offentlige eller private virksomhed med en tidssvarende og skalerbar løsning, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og krav til et professionelt datacenter.

 

Backup til erhverv

Backup og recovery

Uanset om jeres data er virtuel eller fysisk, bor på slutbrugernes enheder eller er flyttet til en public cloud, så har vi løsningen, der kan passe godt på jeres data.

 

It-konsulenter og teknisk service

Vi er Danmarks største leverandør af teknisk it-service med mere end 400 it-konsulenter, der arbejder over hele landet med levering af alle typer af service- og supportydelser.

Vi tilbyder teknisk service hele døgnet 365 dage om året, med reaktionstider helt ned til 2 timer.

 

Netværk til erhverv

Netværk til erhverv

Vi leverer netværk til alle typer virksomheder og organisationer - store som små. Desuden er vi eneste leverandør af netværksløsninger til staten.

 

Kabling og tekniske installationer

Kabling og tekniske installationer

Vi er i dag en af Danmarks absolut førende it-virksomheder inden for installationer og tilbyder drift og teknisk service hele døgnet - hele året rundt.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer