Spring til indhold
Skab plads til forbedring!​ Der er både plads og kapacitet i skyen til store ambitioner. Med Atea som din cloud-partner optimerer du dit forretningsmæssige output - uanset hvor du befinder dig på din cloud-rejse, om du er ’All-Cloud’ eller ønsker det bedste fra alle verdener. ​ ​

Public Cloud

 

Er du på jagt efter en Office 365-løsning, en udvidelse af din eksisterende Azure-løsning, eller måske en eller flere software-produkter til at styrke produktiviteten?

Kom i gang i dag!

Markedsrapport

It-afdelinger har travlt – og det tager tid væk fra udvikling og mere forretningsorienteret it. Derfor skal afdelingerne udvides, opkvalificeres, og flere opgaver flyttes ud til eksterne samarbejdspartnere. ​


Ovenstående synes at være nogle af hovedkonklusionerne i denne rapport, 
som sætter fokus på brug af Public Cloud, økonomi, sikkerhed og ikke mindst ressourcerne, der skal drive det hele.

Med blikket rettet mod fremtiden er der en klar tendens. Virksomhederne ønsker at frigøre tid, så de kan fokusere på udvikling og forretningsorienteret it. Samtidig er der et klart ønske om at reducere omkostninger - og i mange tilfælde overvejer virksomhederne endda at outsource drifts- og supportopgaver.

Når det kommer til omkostninger ved cloud, er der også udfordringer. Mange virksomheder mangler et fuldt overblik over deres cloud-forbrug, hvilket kan føre til uventede udgifter.Desuden er der ofte en mangel på klarhed om licensomkostninger, især når det kommer til software, som virksomheder ikke har fuldt overblik over.​

Undersøgelsen viser, at 57% af de adspurgte har en it-afdeling med færre end 10 ansatte, men alligevel mener 67%, at de har kompetencerne, der er behov for. Det oplagte spørgsmål er naturligvis, hvordan den sidste betydelige tredjedel skal løse deres nuværende it-udfordringer.​ Denne rapport vil gå i dybden med disse fund og give en forståelse af, hvordan virksomheder navigerer i den komplekse verden af it-ressourcer, kompetencer og cloud-løsninger.​

 

Hvorfor Public Cloud?

Det er ikke tilfældigt, at danske virksomheder tilvælger Public Cloud-løsninger. Det bunder i, at al hardware og software i cloud-løsningen drives af en tredjepart - fx Microsoft - direkte via internettet. Med andre ord skal du ikke døje med vedligehold, unødvendig nedetid eller begrænsninger på kapacitet, men nyde den fulde skalérbarhed på dine cloud services og friheden til at fokusere på din kerneforretning.

Med en professionel cloud-partner til at tage hånd om dine data i skyen, kan du trygt og ubekymret sove godt om natten – velvidende at dine dyrebare data er i sikre hænder, og at du med cloud storage ikke skal bekymre dig om tabte data, hvis uheldet er ude. Den bedste cloud-løsning til erhverv er den, der giver dig mulighed for at optimere dit arbejde – hvor som helst, når som helst.

Public Cloud

Fem fordele ved Public Cloud

 

fleksibelt

Nemt og fleksibelt

Skalér kapacitet efter behov og få kortere time-to-market.

 

pay as you go

Pay-as-you-go

Betal efter forbrug og undgå store startomkostninger.

 

pengeskab

Sikker datahåndtering

Lev op til de nyeste sikkerhedskrav og undgå tab af data.

 

tænk

Arbejd smartere

Tilgå, ret og del dokumenter i real time på tværs af lokationer.

 

ide

Gør det, du er bedst til

Fokusér på din kerneforretning, så håndterer vi din it.

Vi hjælper dig med at komme godt og sikkert på plads i skyen. Driften kan vi også stå for, du bestemmer ...​

Cloud Assesment

cloud assessment

Opnår de nødvendige indsigter i din infrastruktur før, under og efter cloud transformation.

 

 

Cloud Portal​

pc grafik
Bestil, administrér og understøt dine cloud- løsninger nemt og pålideligt​.

 

 

CloudTrack​


Se hvordan vores cloud journeys kan hjælpe din virksomhed med at få en veldefineret all-cloud strategi.

 

Cloud Intelligence

 

Se hvordan du kan tage kontrol over dine public cloud omkostninger

 

 

 

Cloud ERFA

Vil du også være en del af Danmarks stærkeste cloud vidensdelingsforum?

 

 

Cloud ERFA

 

Få tryghed og frirum med Cloud Backup

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet. Vælg den backup løsning, der passer til din virksomheds behov - onsite, online eller kombineret.

 

 

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet.

SaaS-løsning – hvad gør den for dig?

 

SaaS er en løsning, som stadig vokser sig større og større. Det står for Software as a Service, og det betyder, at dine filer og data bliver lagret i skyen, så du ikke behøver installationer, opdateringer eller backups på din computer. Det hele bliver leveret til dig i online format.

SaaS cloud er din mulighed for at få adgang til cloudbaserede apps online. Med en SaaS-løsning køber du dig ind hos en udbyder af cloud-tjenester. Det vil sige, at du ”lejer” dig og din virksomhed ind i deres tjenester, som du får forbindelse til via internettet. Infrastruktur, data og software er placeret i deres datacenter. Med den rigtige public cloud serviceaftale er din it- og datasikkerhed samt driften sikret.

Med public cloud hosting får du de bedste betingelser for at sikre dig professionelle og optimale løsninger i din virksomhed, hvor du ikke selv behøver tænke på backups, opdateringer og installationer – det hele er klaret for dig. Samtidig vil du altid kunne tilgå dit produkt.

 

Det behøver ikke kun være fra din sædvanlige arbejdscomputer, men du kan i stedet få adgang fra en hvilken som helst computer, så længe du har forbindelse til internettet.

 

Det er en billig løsning for dig, fordi du kun betaler for dit forbrug. Undervejs kan du justere og skalere op og ned i forhold til forbrug og dine behov. På den måde bliver det en attraktiv løsning, særligt hvis du ikke selv har de fornødne ressourcer til at købe den form for infrastruktur og software til din virksomhed. Derimod kommer du lynhurtigt i gang – og løsningen er forbundet med meget små forskudsomkostninger.

 

 

SaaS-løsninger

Løsningsorienterede SaaS-applikationer

Løsningsorienterede SaaS-applikationer

Få adgang til en lang række løsninger fra veletablerede, håndplukkede tech-virksomheder, der nemt, hurtigt og sikkert kan løse dine specifikke, forretningskritiske udfordringer.

 

SaaS-pakker til små og mellemstore virksomheder

SaaS-pakker til små og mellemstore virksomheder

Som noget helt unikt, sørger vi for, at små og mellemstore virksomheder får adgang til en lang række løsningsorienterede applikationer - fx til tidsregistrering og lagerstyring.

 

Skal vi hjælpe dig godt i gang?

 

Hos Atea ved vi, hvad vi har med at gøre. Vores team af kompetente it-specialister har mange års erfaring med Public Cloud. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den løsning, der bedst passer ind i din virksomhed. For virksomheder er forskellige og har derfor også forskellige behov. Det er vi klar over – og derfor er det vigtigt, at vi sammen finder frem til dit. Kun på den måde får du det bedste og meste ud af vores public cloud services.

 

Dog har du altid mulighed for at justere på løsningen, hvis nye behov viser sig hen ad vejen. Og du er derfor ikke låst fast på én løsning fra start til slut. Vi sørger altid for, at du føler dig tryg – uanset hvilken public cloud og SaaS-løsning du foretrækker.