Spring til indhold
Hos Atea ved vi, at ny teknologi kun styrker din virksomhed, hvis forretningens DNA er tænkt ind fra begyndelsen. Med Danmarks bedste kompetencer i hyperkonvergerede datacenterløsninger hjælper vi din virksomhed med at opbygge en fremtidssikker og cloud-ready it-infrastruktur i dit eget datacenter.

Realisér værdien af dine ustrukturerede data

Vi lever i en verden – en digitaliseret verden – hvor data er en del af praktisk taget ALT. I vores fritid og i vores arbejdsliv.

I i takt med at digitaliseringen ruller i flere og flere lande, stiger mængden af data. En del af den data, vi genererer, udnytter vi rent faktisk. Men en endnu større del, forbliver ustruktureret – og dermed uforløst.

Vi vil gerne hjælpe dig med at forstå og effektivt håndtere både struktureret og ustruktureret data.

Læs mere her om hvordan virksomheder kan få værdifulde indsigter og skabe konkurrencemæssige fordele ud fra deres skjulte data.

Har dit datacenter en ’Last line of Defense’?​

Danske virksomheder er usikre – i mere end én forstand. For ud over den håndgribelige risiko for huller i it-sikkerheden, hersker tvivlen på mange direktionsgange.​ Er vores digitale guld beskyttet godt nok? Hvem har ansvaret i tilfælde af en læk i datacenteret? Hvad er prisen for at købe hackede data fri? Og hvor hurtigt kan vi være tilbage i drift efter et angreb?​

Tvivl er en farlig størrelse, hvis den fører til usikkerhed og stilstand. Til gengæld er den fantastisk, når den skaber handlekraft og fremdrift. Derfor handler det om at bruge tvivlen konstruktivt. Om at stille de rigtige spørgsmål, finde de nødvendige svar, få indsigt og overblik – og gøre det, der skal gøres.​

Læs her mere om hvordan du får stillet de rigtige spørgsmål og ikke mindst hvordan Atea kan hjælpe dig i gang med din it-sikkerhed. ​

  

Vi ved det med sikkerhed.​

det moderne datacenter

Hold fast i strategien – lad dit hybride datacenter klare forandringerne

Krisetider kræver omstilling. Men det betyder ikke, at din virksomhed er nødt til at udstikke en helt ny kurs. 

Med et hybridt datacenter kan du flytte dine workloads præcis der hen, hvor det giver bedst mening; fx public cloud eller on premise på en eller flere lokationer. Det hybride datacenter giver dermed din it-infrastruktur den fornødne fleksibilitet og kapacitet til at klare fremtidens udfordringer – uanset hvordan stormvejret omkring os påvirker din forretning.

Til gengæld kan du holde fast i virksomhedens DNA og strategi. Det, tror vi, betaler sig på den korte og den lange bane.

 

Din vej til et grønnere datacenter

Datacentre og it-udstyr skal ikke længere være en af de helt store klimasyndere. Netop derfor skal it-afdelingen være en aktiv medspiller i den grønne omstilling. Det, tror vi, skaber den største klimaeffekt.

Det er på den baggrund, at Atea lige nu tilbyder en workshop og en energianalyse af virksomhedens datacenter - i aktivt samspil med din it-afdeling. Book i dag og flyt dine klimamål tættere på realisering.

 

 

grøn dagcenter

Jutlander Bank case

Hybrid infrastruktur giver comeback til den personlige bankrådgiver

Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde.

 

Intet datacenter er en ø - hyperkonvergeret infrastruktur

 

 

Med Atea vCloud får du adgang til de ressourcer, du har brug for 

- Uden initialomkostninger og med afregning efter forbrug.

 

Overskud i it-afdelingen og ro i maven kommer med Ateas add-on løsninger

 

ur

Kritisk beredskab

Med kritisk beredskab fra Atea har du altid en livline, og vi har datacenter-specialister klar inden for to timer
- uanset hvor dit datacenter befinder sig, uanset hvad klokken er.

 

 

oc

Remote Backup​

Selvom din virksomhed har eget datacenter, kan det, sikkerhedsmæssigt og økonomisk, være fordelagtigt at placere backup af virksomhedens primære data på en anden lokation.

 

 

server data

Remote Operations

Vi overvåger og sørger for driften af virksomhedens servere - døgnet rundt! Det giver ekstra sikkerhed, og du slipper for at aflønne dit it-mandskab på skæve tidspunkter​.

 

 

Rammeaftaler for SKI - skab den optimale dataplatform med Atea

Med vores bredtfavnende kompetencer kan vi sammentænke en række offentlige kerneydelser såsom cloud, it-sikkerhed, hardware, software og konsulentydelser. Dermed får det offentlige - og i sidste ende borgerne - mest mulig ud af SKI-aftalerne.

 

 

Vigtige partnerskaber samt Ateas fulde servicebredde sikrer dig Danmarks stærkeste løsninger og kompetencer

 

 

 

 

 

 

 

Klik på hver partner for at læse mere om hvad Atea kan hjælpe dig med

 

Lenovo

 

 

 

 

 

 

Tre årsager til, at virksomheder vælger at etablere eget datacenter via Atea

 

aktie pc

 

#1   Din virksomhed skal tilgodese branchespecifikke krav – fx at data ikke må forlade matriklen. Derudover imødekommer eget datacenter høje krav til lav latency – fx til aktiehandel og andre ’real time’ processer.

 

bygning

 

#2   Rejsen mod cloud kræver ressourcer, der både medfører ændringer i organisationen og i arbejdsprocesserne. Desuden er moderne datacenterteknologi i dag er blevet nemmere at håndtere for interne it-afdelinger.

 

data on premise

 

#3  For større virksomheder, der allerede har etableret en homogen infrastruktur med skalafordele, kan det typisk bedst betale sig at blive i eget datacenter. Ønsket om at bevare den fulde kontrol over data, spiller også en stor rolle.