Spring til indhold

I hvor lang tid kan din forretning tåle at leve uden adgang til datacentret, mens it-afdelingen kæmper for at gendanne det tabte?

Uden en klar strategi og ansvarsfordeling kan krisesituationer hurtigt eskalere. Til sidst kan det være et spørgsmål om overlevelse. Netop her kommer Ateas kritiske beredskab i spil.

Uanset om dine forretningskritiske data ligger on-premise, i skyen eller på hybride platforme hjælper vi dig med at sikre virksomhedens drift og de mest værdifulde data.

Med vores skræddersyede kritiske beredskab er du sikker på, at din forretning og dine kunder bliver generet mindst muligt - også selvom virksomheden skulle blive ramt af et større it-nedbrud.

 

 

Med Atea som din kritiske beredskabspartner er du sikker på at modtage dedikeret hjælp fra markedets højst certificerede konsulenter og it-arkitekter.

Med Atea Care er du sikker på at modtage dedikeret hjælp fra markedets højst certificerede konsulenter og it-arkitekter. 

Med en kritisk beredskabsaftale hos Atea, får du en proaktiv sikkerhedspartner, der giver dig tryghed og ro til værdiskabende forretningsudvikling. 

 

”Nedetid i datacenteret koster i omegnen af 400.000 kr. om dagen”

- Gartner

Med Atea får du lige det ekstra...

 

 

Atea oppebærer og vedligeholder kontinuerligt de højeste certificeringer

 

 

 

Ateas beredskab dækker i hele verden

 

 

Atea har et døgnbemandet beredskab – der proaktivt monitorerer din infrastruktur

 

 

Atea kan hjælpe inden for to timer, uanset hvor dit datacenter står

Et velfungerende kritisk beredskab kræver en veldefineret plan!​ På den måde ved alle, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude​

Godt at vide!

Uanset om du har teknologier fra Cisco, VMware, HPE, Lenovo, Dell/EMC, Microsoft eller Citrix, kan Atea hjælpe din virksomhed med en operationel, kritisk beredskabsplan.

 

Vigtige partnerskaber samt Ateas fulde servicebredde sikrer dig Danmarks stærkeste løsninger og kompetencer

 

 

 

 

 

Klik på hver partner for at læse mere om hvad Atea kan hjælpe dig med

 

 

Lenovo