Spring til indhold

Helt sikkert i tvivl

Danske virksomheder er usikre – i mere end én forstand. For ud over den håndgribelige risiko for huller i it-sikkerheden, hersker tvivlen på mange direktionsgange. Om cyberangreb, hacking, mistede data, backup, recovery – og ansvar.

Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur er vi klar til at hjælpe. Med at stille de rigtige spørgsmål. Med at stille diagnosen. Og med at ordinere en løsning, der fjerner enhver tvivl. Med sikkerhed.

Har dit datacenter en 'Last Line of Defense'?

23 dage … det er den tid, det i gennemsnit tager, inden organisationen igen er kørende på de fleste systemer efter et hacker-angreb. Er din virksomheds digitale guld er beskyttet godt nok? Er du i tvivl? Så lad Atea hjælpe dig med at beskytte dit datacenter – uanset om det befinder sig on premis eller i skyen.

Det handler om at stille de rigtige spørgsmål på forhånd og få stillet diagnosen.

Se vores video her med Solutions Architect, Jacob Duus og bliv inspireret til hvilke spørgsmål du skal stille. 

Få diagnosen, før du køber kuren

Der er nok af trusler derude i cyberspace – og nok af udbydere til at gøre dig opmærksom på dem. Men før du køber en løsning, er du nødt til at kende problemet. Derfor tilbyder vi et besøg af en af vores ”Datacenter Preachermen”.

De har hverken produkter eller løsninger med i mappen. Til gengæld har de Danmarks måske bredeste viden om

it-sikkerhed – og evnen til at formidle den i øjenhøjde med både it-fagfolk og direktører.

Vi har samlet vores viden om sikkerhed i datacenteret under 7 titler. Du kan derfor vælge på forhånd, om vi skal tale om et bestemt tema. Eller om du foretrækker at få en bredere introduktion til it-sikkerhed.

Ransomware

 

Edge computing  

 

 

 

Hybrid Cloud

 

Containers

 

 

 

Micro-segmentation

 

Unstructured data

 

 

 

Automation

 

 

 

 

I samarbejde med...