Laddar meny

Datacenter server og storage til erhverv

Fremtidssikr din offentlige eller private virksomhed med en tidssvarende og skalerbar løsning, der kan udvides løbende, og tager udgangspunkt i din virksomheds behov og krav til et professionelt datacenter.

Nedbrud i datacenter

- hvem ringer du til?

Med Atea Datacenter-beredskab har du altid en livline, og vi har datacenter-specialister klar inden for 2 timer - uanset hvor dit datacenter befinder sig, uanset hvad klokken er.

For nærmere information om en Atea Datacenter beredskabsaftale til din virksomhed, venligst kontakt:

Lisbeth Bødtker

Business Manager, Hybrid Datacenter Solutions

+45 30 78 17 45

Lisbeth.Bodtker@atea.dk

Atea Datacenter leverer end-to-end løsninger, fra den fysiske indretning med udgangspunkt i energivenlig strømføring og køling, til det komplette datacenter, der indfrier dine behov mange år frem.

Vi leder projektet for dig

Med en dedikeret styrke af specialister inden for datacenter server- og storage løsninger råder vi over nogle af Danmarks bedste kompetencer. Vi stiller erfaring og viden til rådighed og tager projektansvar for hele processen, fra foranalyse og design til endelig implementering.

 

Med en dedikeret styrke af specialister råder vi over Danmarks ubetinget største og bredeste kompetencefundament inden for server og storage. Vi stiller vores erfaring og viden til rådighed for dig, når der skal vælges løsning, teknologi og producenter.

 

Vores infrastrukturarkitekter fungerer som rådgivere og it-konsulenter på alt fra enkeltstående produkter til komplette datacenter-løsninger, omfattende design, kabling, servere, storage og netværk.

Du får adgang til disse specialister, enten ved at kontakte os direkte eller ved at gå igennem din normale account manager hos Atea.

Vi følger markedstrends og nye teknologier så tæt, at vi løbende kan holde dig tilsvarende opdateret.

 

Cloud som it-infrastruktur

Et par af tidens store trends er cloud og Infrastructure-as-a-Service. Som en af de største spillere på markedet, når det gælder cloud- og IaaS-ydelser, har vi betydelig erfaring på området. Vi er således godt klædt på til at rådgive dig om, hvornår det giver mening at eje og drive din infrastruktur selv, og hvornår det er mere hensigtsmæssigt at købe sig til de relevante ydelser. Læs om vores cloud-services her

Server løsninger

 • x86-servere – Intel og AMD løsninger fra HP, IBM og Cisco
 • Blade løsninger fra IBM, HP og Cisco
 • Unix-servere fra HP og IBM
 • iSeries (IBM Power)

Storage løsninger

 • Direct Attached Storage fra HP og IBM
 • IP- og Fiber Channel-baseret SAN storage fra HP, IBM, HDS, EMC og NetApp
 • NAS storage fra HP, IBM, HDS, EMC og NetApp
 • SSD- og flash-baserede løsninger fra HP, IBM, HDS, EMC, NetApp og FusionIO

 

Integrerede løsninger og cloud-platforme

 • Cisco UCS VCE og NetApp FlexPod
 • HP Converged Infrastructure
 • IBM PureSystems

 

Landsdækkende service- og supportydelser, fra traditionel afhjælpning af hardwarefejl på servere, pc’er og printerudstyr til levering af supportydelser på komplekse systemer.

 

 

hånd service

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer