Laddar meny

Microsoft Cloud til virksomheder

- uanset om din virksomhed er lille, mellemstor eller stor.

Produkter

 

Sikringen af dine data skal - sammen med den fleksible adgang - være kompromisløs. Lad derfor Atea være din indgang til skyen hos Microsoft Cloud.

 

Træf valget før kunderne gør det!​

Digital omstilling handler om at forblive relevant. Om I er en kommune, privat virksomhed – eller måske en intern it-afdeling – så afhænger jeres eksistensberettigelse af, om I er relevante for jeres kunder.

Problemstillingen er ikke ny, men i en tid hvor nye konkurrenter kan dukke op fra den ene dag til den anden, og offentlige virksomheder konstant stilles over for krav om øget service for færre ressourcer, er agilitet blevet et grundkrav.

Cloud og digital transformation - træf valget før kunderne gør det

Med et cloud-baseret servermiljø får virksomheden – offentlig eller privat - det optimale udgangspunkt for at strømline processer gennem digitalisering. Samtidig skal der etableres en ”digital kultur” i organisationen.

Microsoft Office 365 sikrer dine medarbejdere de nyeste produktivitets- og samarbejdsværktøjer, som altid er opdaterede.

 

Og med Microsoft Azure får I alt fra Infrastruktur-as-a-Service til avancerede løsninger med AI, Cognitive Services og Machine Learning - alle vigtige elementer i den digitale transformation af jeres organisation.

Fire elementer er helt centrale i den digitale omstilling

  1. Giv dine medarbejdere værktøjer og kompetencer, så de kan træffe hurtigere og bedre beslutninger
  2. Gør det lettere for kunderne at interagere med jer. Brug digitale kanaler og indsigt i data til at strømline kunderejsen
  3. Optimér it-driften og de interne processer. Fokusér på værdiskabelsen fremfor dag-til-dag drift
  4. Transformér jeres ydelser og produkter, så de forbliver tidssvarende. Sæt dig i dine kunders sted. Kan noget digitaliseres helt eller delvist?

 

Sådan får du øget produktivitet og sikkerhed til at gå hånd i hånd

Etableringen af en digital kultur, hvor medarbejderne udnytter de nye værktøjer til forøget kreativitet, produktivitet og mobilitet, er et væsentligt element i organisationens digitale omstilling.

Men er det overhovedet muligt at udnytte alle de nye muligheder, når nye risici og forøgede krav om datasikkerhed er en del af dagligdagen?

Ateas Jørgen Rahbek mener ja, men som du kan høre på videoen, er der er nogle ting man skal overveje.

Læs mere om balancen mellem produktivitet og sikkerhed

Men valget af samarbejdspartner kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Med vores erfaring, kompetente specialister og Microsoft partner-certificeringer er I i trygge hænder fra første kontakt.

Klik her for at se vores partner-certificeringer, og opdag alle fordelene ved at vælge Atea som din Microsoft Cloud leverandør.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer